fredag 28 september 2007

Kort

Köpte ett gammalt nummer av Stampers samplers Take ten av en pyssel-kompis...och jösses, vilken underbar tidning. Jag blev väldigt inspirerad till att göra kort igen, jättekul!















Burma

Det är verkligen hemskt det som händer i Burma just nu. Stöd munkarnas kamp; bär röd tröja idag!

http://www.expressen.se/nyheter/1.858351/var-med-och-skapa-varldens-storsta-fredliga-protest

Somna sött

Det bidde visst en till i kväll. Allt material utom en blom-brad är från Paper posie-paketet.


torsdag 27 september 2007

Kontakt

Ett snabb-scrappat alster. Det tog nog inte mer än 30 minuter. Känns som rekord för min del :D. Allt material är från mitt nya Paper Posie-paket som jag precis nu kom på att jag glömt att fota. Nåja, även solen har ju sina fläckar *asg*


onsdag 26 september 2007

The colors of autumn

Första LOn med nya Nook-paketet. Det är härliga höst-bilder från Keillers park här på Hisingen. Det är mannen som tagit bilderna hösten 2004. Det enda som inte är från paketet är rubon-fågeln (My minds eye) och en brad. Färgerna är inte så kalla egentligen. Dåligt ljus vid fotningen.


tisdag 25 september 2007

Ett litet ord # 10

Här är mitt bidrag den här veckan. Ordet är nyfiken. Det är material från mitt Nook-paket + en del från lagret.


söndag 23 september 2007

Månadspaket Nook

Fick ju september-paketet från Nook i veckan men jag lyckades sätta igång och använda grejerna direkt och glömde att fota så ni får hålla tillgodo med bilderna från Nooks hemsida. Det var hur som helst ett helt underbart paket. Härliga mustiga höstfärger!

Även fast det här paketet kändes lite svajjigt i början så har det varit mycket bra de senaste månaderna och de sneek peeks jag sett lovar gott inför framtiden så jag tänker fortsätta med det här ett tag till. Enda nackdelen är att det inte alltid är med något alfabet.





onsdag 19 september 2007

En ny lo....

En ny LO med papper från mässan och dikt av Siv Andersson.


tisdag 18 september 2007

Ett litet ord # 9

Mitt bidrag till utmaningen på "Ett litet ord" . Ordet var NU.


lördag 15 september 2007

Mässa

Så var det äntligen dags för mässa, det är så otroligt roligt att gå runt och känna och klämma på allt på riktigt liksom. Och göra av med en massa pengar och framförallt träffa en massa likasinnade. Jag shoppade bara litegrand och det var BARA bra-ha-saker *fniss*



Och så fick jag hälsa på en KÄNDIS....webmosterhelene....i scrapbooking m.m -montern....en av mina idoler :D och söta Jenny som jag ju faktiskt är gammal högskolekompis med.

Och stora pussen till alla Stämpeltokar som har förgyllt min dag, ni vet vilka ni är......puss på er!!!

fredag 14 september 2007

Magiska händer

Såg Joe Labero på Korsvägen idag. Han kom ifrån stan sett och var på väg mot Liseberg. Det känns alltid så stort på nåt vis, när man ser en kändis. Även fast jag har sett honom förut, på den showen han hade strax före jul på bananpiren, för vad kan det vara två år sedan kanske. Mycket bra show. Nu har han ju en ny förställning på Rondo och det var väl dit han var på väg idag antar jag. Jag och Mannen ska dit den 20/10. Det ska bli mycket spännande!

måndag 10 september 2007

Extrautmaning # 8

Har för första gången testat att vara med i Ett litet ords utmaning. Det var jätteroligt så det kan nog bli fler gånger.


Nytt månadspaket från NOOK

Idag kom ett nytt månadspaket från Scrapbook Nook. Ett helt underbart, höstigt paket!

Härliga papper från DaisyD, matchande Bazzill, en cat eye dyna, blommor och knappar, tre olika band, stickers och die cuts, chipboard ringar och ett litet album i chipboard.





Senaste alstren...

Här kommer de senaste LOsen jag gjort. Den första är en ren KOSA (kopiera och stjäl allt), originalet har Lousette Ashton i Kent gjort. Finns publicerad i augusti-numret av Scrapbook inpirations.





måndag 3 september 2007

4 768 220 juleljus

En LO jag gjorde tidigare i år men glömt att fota. Ett besök på Liseberg med mannen och svärmor.


Mini-album Cravings

Har gjort ett mini-album med mina cravings. Det är 6x6 och jag har använt mig av Basic Greys Blush. Bilderna har jag hämtat från nätet och sedan skrivit ut på vanligt skrivarpapper. Dessutom är det lite olika band, garner, dekorationer mm.

























Jag har gjort en egen pärmrygg av vanlig Bazzill och sedan bundit ihop allt med ett grövre snöre.