tisdag 30 oktober 2007

Scrappening

Vilken alldeles underbar helg! En massa pyssel, shopping, utmaningar, härliga pysselkompisar, supergod mat, en spännande demo och en massa inspiration. Helt fantastiskt! Jag fick gjort 6 enkelLOs och en halvfärdig dubbel. Jag är mycket nöjd med det eftersom jag inte är sådär värst snabb. Bilder på dem kommer nog imorgon.



torsdag 25 oktober 2007

Senaste nytt....

Igår var vi iväg på Lights in Alingsås. Det var ganska bra men så helt sjukt mycket folk. Det bästa var Fågelön, underbart vackert! Och så lyckades vi gå fel på vägen hem till bilen så det blev en liten extra runda, vilket väl inte uppskattades så där väldigt mycket av Mannen ;D. Men vi hittade tillbaka till bilen i alla fall.

Just nu håller jag på att packar inför Scrappening. En hel helg full med scrap....kan det bli bättre? Jag tror inte det :D.

måndag 22 oktober 2007

Crimson

Har testat Crimson för första gången och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Jag har ju hört att det finns väldigt många som är nöjda med Crimson men att de var så bra hade jag väl inte trott. De är inte billigast men heller inte dyrast och färger och kontrast är riktigt bra och det bästa av allt är leveranstiden. Jag beställde sent i lördags kväll och fick mina bilder redan idag!

Så från och med nu så kommer jag nog bara att beställa från Crimson.

Utmaningsresan v4

Mitt bidrag till utmaningsresans fjärde vecka. Utmaningen var att göra egna dekorationer och jag har gjort blommorna själv med hjälp av filt i olika färger.


Therese

Här kommer en LO jag gjorde för ett tag sen men missat att lägga upp.


söndag 21 oktober 2007

Invited to Labero

Igår var vi iväg och såg Joe Laberos show "Invited to Labero" på Rondo. Det var helt fantastiskt. Om ni har möjlighet; gå och se den. Spelas fram till nyår tror jag. Det var en jättebra show med otroliga trolleri-trick, duktiga artister och en mycket rolig Joe Labero.


Bild från Lisebergs hemsida.

tisdag 16 oktober 2007

Sillvik

Vi var till Sillvik en sväng idag på em och jag passade på att ta lite foton. Det blev inte så många så jag ska nog åka dit nån annan dag och ta mer kort. Det är verkligen fint där.
















De här blev egentligen för mörka men riktigt bra ändå tycker jag.



söndag 14 oktober 2007

Utmaningsresan v2

Har ju glömt att visa mitt bidrag till Utmaningsresans andra vecka. Temat var utveckling.


Senaste nytt

Jodå, jag lever och pysslar :D Har varit lite lat med fotning och uppladdning bara så här kommer alla senaste LOsen på en gång i stället.







onsdag 10 oktober 2007

Manliga scrappare; visst finns dem :D

Kolla in den här bloggen; en manlig scrappare! Hur coolt som helst och det är helt underbart att läsa hans kommentarer där han snackar pappersmärken, brads, chalk och embossing. Mer sånt!!!

Scrolla förbi första inlägget som inte handlar om scrap.

http://macgregor.webblogg.se/wrestling/

tisdag 9 oktober 2007

Tillbaka i verkligheten

Japp, då var det över för den här gången då. Nu är det bara att tålmodigt vänta på nästa säsong. Hoppas den kommer snart!!! Vi har alltså tillbringat hela den gångna helgen åt att titta på hela säsong tre av Lost. Och jösses, vad bra den var. Många frågetecken rätades ut men naturligtvis dök det upp ett helt gäng nya istället ;D. Och äntligen, äntligen fick vi se lite lööööv mellan Kate och Sawyer. Det har jag väntat på sen säsong ett ;)





onsdag 3 oktober 2007

Postens scraptävling

Eftersom vinnarna är utsedda så är det ju nu ok att visa sina alster. Här är mitt bidrag.


måndag 1 oktober 2007

Scraputmaningen vecka 1

Det här var mitt bidrag till Scraputmaningens första vecka. Jag har ingen aning om ifall någon röstade på den men jag är iaf nöjd med den :-)


Fler äldre LOs

Ytterligare en bunt LOs från tidigare i år. Dessa är inte liftade eller kosade, inte medvetet iaf ;-)
























Liftade LOs

Lite LOs från tidigare i år. Alla dessa är liftade eller kosade ur olika tidningar.