fredag 30 november 2007

Julkalender komplett

Vi är ju några pyssel-kompisar som har en julkalender varje år. I år fattades det tyvärr en person så det blev tre dagar som saknade paket. Och så kan man ju inte ha det :D. Så jag gick till Arkivet här i stan och bad att få tre överraskningspaket. Stort tack till Tarja som plockade ihop tre paket av helt nyinkomna grejer och som dessutom slog in dem jättefint! Ska bli superspännande att se vad det är i dem.

torsdag 29 november 2007

Ny beställning

Fick precis ytterligare en beställning på julkort. 25 stycken som ska vara klara den 21 december. Så nu blir det nog till att inhandla lite fler kortbaser. Men lite extra inkomster lagom till jul är ju aldrig fel :D.

tisdag 27 november 2007

Vardagslyx

Idag har jag varit och fått ansiktsbehandling på Gilda. Det är så underbart skönt tycker jag. Bara ligga och bli ompysslad i 90 minuter. Det är såna här saker man borde unna sig oftare.

onsdag 21 november 2007

Första julkorten

Första omgången julkort. Dessa är lite enklare, till en beställning. Ska göra några som är mer dekorerade oxå till de närmast sörjande ;D.

De sista "svarta" korten är inte svarta utan mörkblå som de andra med julkulorna. Vet inte vad det tog åt kameran, den fick lite spatt tror jag....

















Pås-album Höst

Var och lyssnade på Linas demo om pås-album på Scrappening och tyckte det såg så roligt ut så jag har gjort ett eget.





måndag 19 november 2007

Fynd hos Clas i sjön

Läste hos Peterlina för ett tag sen om den är lilla raringen och nu kan jag oxå instämma i lovsången. En sån himla rolig mackapär! Den gör alltså eget wellpapp i precis den färgen man vill ha. Helt perfekt! Och priset är inte att förakta det heller; bara 49 riksdaler :D. Så alla som vill kunna göra eget wellpapp.....spring iväg till CO nu med en gång.

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=16474645

Mini-album 6x6

Det här är det allra första jag scrappade. Ett mini-album i 6x6 till min brors 30-årsdag. Det blev mycket uppskattat och det kändes väldigt bra. Speciellt med tanke på att jag min vana trogen var ute i mycket god tid.....haha NOT....så de sista dagarna satt jag nästan dygnet runt för att bli färdig. Men det var värt det!

























torsdag 15 november 2007

Äntligen är säsongen igång....

....och vilken säsong pratar jag om då? Jooooo, skumtomtesäsongen förstås *tjohoooo* Jag fullkomligt älskar SKUMTOMTAR och äntligen är det säsong igen! Det är det bästa jag vet.....ja, näst efter rödvin och choklad då :D. Köpte en hel låda på Coop idag *harkel* men jag har bestämt att den iaf ska räcka åtminstone en vecka. Vi får väl se hur länge den egentligen räcker *asg*

Uppsamlingsheat

Japp, nu har jag varit sådär lat igen och inte fotat. Men det är ju lite svårare nu när det inte är så mycket dagsljus längre. Ja, ja här kommer senaste tidens LOs.




Gjord efter skiss








Gjord efter skiss med signatur SM-06




Efter skiss från Scrappening i år

tisdag 13 november 2007

Höstmys

Jag älskar verkligen hösten. Det är den bästa årstiden tycker jag. Hög och klar luft, härligt färgglada löv, mysiga stickade tröjor och doften av jord och löv i näsan. Och när man kommer in med lätt frostnupna kinder; en stor kopp te och en massa tända ljus. Underbart!

fredag 9 november 2007

Personlig almanacka

Igår fick jag min personliga almanacka. Jag är sååååå nöjd!!! Man får själv välja färger och text på framsidan och en hel del grejer på insidan. Väldigt kul och en jättebra present!
http://www.personligalmanacka.se/


Gruppbild Scrappening

I år tog vi ju en gruppbild på alla som var där, iaf på lördagen. Visst var vi många? Jag står och gömmer mig längst bak, sjunde från höger :D

torsdag 8 november 2007

Utmaningsresan v 6

Utmaningen var att använda något "tygigt". Jag tog en gammal spetsgardin jag hade liggande och använde den som bakgrund. Band, lite tygblommor, chipboard-skylt med rubons-bokstäver på och en titel utskuren med sillen fick avsluta det hela. Och jag älskar verkligen fotot på pappa som är taget ca 1950.


tisdag 6 november 2007

Jag har fått en blomma!

Av söta, goa Jen! Tack snälla du, jag blev riktigt, riktigt glad!

Jag vill gärna skicka den vidare till några personer som alltid får mig att må bättre. Tyvärr finns ingen av dem på nätet men jag räknar upp dem i alla fall.

H och S på Itrim i Mölndal - mer entusiastiska och engagerade personer får man leta efter
G, min psykolog - som alltid får mig att se saker på andra sätt och att sätta värde på mig själv
S, min älskade syster som jag precis har tillbringat en underbar helg med. Tack för att du finns, gumman!

Snabb-scrap

Scrappiz har ju haft snabb-scrap som tema i bloggen förra månaden. Grejen var att man skulle scrappa på 30 minuter inklusive val av foto. Jag är ju vanligtvis mycket långsammare än så men jag kände att jag nog ville testa iaf. De här två har jag nog snittat ungefär 45 minuter/LO på så så där jättefort gick det ju inte och lite stressande var det. Så det är nog inget jag tänker göra hela tiden men ibland kan det ju vara kul. Och dessutom känns det ju bra att foto-högen sjunker lite ;D.



fredag 2 november 2007

Spa

Det ska bli en sån grymt skön helg. Jag ska på spa! Jag och syster-yster ska till Varbergs kurort Hotell och Spa. Det blir badrock, jacuzzi, lerinpackning, massage och god mat & dryck. Härligt!!!

torsdag 1 november 2007

Helgens skapelser

Nu har jag äntligen fotat de LOs jag gjorde i helgen. Dubbeln gjorde jag ju färdigt när jag kom hem för jag bestämde mig för att jag vill skriva ut halva titeln med Sillen.















Edit:
LOn Pokerstars är gjord efter en skiss gjord av Webmosterhelene