måndag 31 december 2007

GOTT NYTT ÅR


lördag 29 december 2007

e + s

Det här blir nog min sista julkalendersutmaning, iaf före tidsgränsen. Här har jag använt färdigstansad bazzill och sytt, diecut-bokstäver, filefolder, blommor och blingbrads från kalendern. Plus lite från lagret. På bokstäverna har jag använt crackle-lim men det syns lite dåligt. Det är tyvärr ruskigt dåliga bilder. Cardstocken ser lite rosa ut men den är vit, jag lovar :D



fredag 28 december 2007

Lite nytt...

Passade på att handla lite på Magdas rea strax före jul. Det var egentligen Scrapbook trends jag skulle ha....men sen hoppade det ner lite rea-papper och helt underbara filt-dekosar oxå i korgen :D. Jag har bara bläddrat lite i tidningen men den verkar mycket lovande så det ska nog bli någon mer under våren. Och filt-dekosarna är fantastiska. Underbart tjocka och massor med olika former. Det är såna här fast i andra färger, hette nog Harvest tror jag men den verkar slut hos Magdas nu.


Jul-klappar

Lite snäll hade jag nog varit för det här kom tomten med i år :D


måndag 24 december 2007

GOD JUL


söndag 23 december 2007

Julkort

Här är de julkort jag gjort till nära och kära i år. De här är lite mer arbetade än de jag gör till beställning. Jag gjorde ju en beställning på 30 kort i veckan. Får se om jag visar de jag blev mest nöjd med. Stämplarna jag använt här är dels killen och tjejen från Kortmakaren (Badanka), Partypinglan från Penny Black och sist snögubbarna från Stampin Up.

























Här finns det en glitterram runt om hela kortet men den försvann tydligen i scanningen.


lördag 22 december 2007

Syster-yster

Ny LO med syster-yster :D


fredag 21 december 2007

Jul-ledighet

Äntligen är det julledigt, så underbart skönt! Sitter här med ett glas rött och en näve skumtomtar och bara njuter. Alla klappar är inköpta och inslagna, all julmat är inhandlad. Det är städat och pyntat och det återstår bara några små finjusteringar som ska göras i helgen; sedan är vi redo för jul. Och sedan ska det scrappas som bara attan ;D.

onsdag 19 december 2007

Julstämning

Idag har det pyntats här hemma. Alla tomtarna är på plats och granen är klädd. I år blev det en skrud i rött och guld. Det är alltid samma procedur här hemma oavsett vilken dag det blir. Alla tomtarna radas upp på vardagsrumsbordet samtidigt som "Absolute Christmas" ljuder ur högtalarna och varm härlig glögg imundigas. Sedan ställs alla tomtar och annat pynt på plats och därefter kläs granen. Allt under sträng uppsikt av biträdande vaktchef Bella ;D. Mannen har en mycket viktig roll; dels som uppsättare av toppstjärnan och dels som snabbspolare förbi de tråkiga låtarna på skivan. Eftersom Mannen inte är särdeles förtjust i julmusik tenderar han att ta den senare delen av sitt uppdrag med lite för stor frenesi ibland :D. Men nu när allt är färdigt så har faktiskt en viss julstämning infunnit sig och det känns som att det nog blir en jul i år oxå.

tisdag 18 december 2007

Varit duktig idag....

Japp, idag har jag varit duktig och gett av mig själv.....bokstavligt talat :D. Jag har alltså varit och gett blod. Det var ett lugnt avbrott mitt i julklappsköpandet. Och så är det ju blod-brist här i Götet så alla som är blodgivare och inte varit där på ett tag tycker jag ska passa på och ta ett litet break mitt i julstöket och lämna lite blod. God fika får man ju oxå ;D Och tröjan just nu är riktigt snygg + att man fick fin belgisk tryffel just nu. Ja, och så var det tydligen min 5:e gång och då fick jag en extra liten present i form av en korthållare i plåt. Mycket trevligt....mi lajk presenter :D

en BLOMMA till mig...

Enkel LO om blommorna jag fick när jag fyllde tretti.





måndag 17 december 2007

På äventyr

Ytterligare en snabb LO. Den här gjorde jag nog på tre kvart ungefär.


söndag 16 december 2007

Besök

Japp, nu har det varit full rulle ett par dagar. Min bror och svägerska och deras två små tjejer har varit här. Det har varit väldigt trevligt men man är ju klart ovan vid att det är full fart hela tiden :D

måndag 10 december 2007

Lilla Pappersbutiken

Nu kan man köpa min vän Åsas egna stämpel-serie på nätet. Kolla här, urtjusiga stämplar och hon har fraktfritt just nu.

söndag 9 december 2007

Vinter

En snabb-scrappad LO med ett av mina favoritfoton taget för några år sedan.


onsdag 5 december 2007

En till....

Det bidde en LO till igår kväll. Den är ganska enkel men jag blev riktigt nöjd. De här bilderna har legat ett tag och då är det alltid skönt när det blir bra när det väl lossnar. Bilderna är likadana förutom storleken.


tisdag 4 december 2007

Snabb LO

En snabb-scrap nu ikväll. Lilla söta brorsdottern som ofta får agera modell på mina LOs.


måndag 3 december 2007

Ljus och tändsticksask

Har gjort två "värdinne-kit" att ge bort i jul. Ljuset har jag fått inspiration från yngla på Scrappiz.




söndag 2 december 2007

1:a advent

Jösses, vad fort tiden går. Tycker inte att det är länge sen alls som vi satt på balkongen och myste med var sitt glas rödvin medan solen gick ner. Och nu är det redan advent. Men det har varit en jättemysig dag. Jag fick putsat färdigt de sista fönstren och alla adventsljusstakarna är nu uppe. Vi var till Biltema och köpte ny ljusslinga till balkongen så nu lyser det så fint där ute också. Och nu ikväll har vi mumsat jättegod adventsfika med saffranssnittar, pepparkakor och årets första glögg. Så härligt! Hoppas att ni andra också haft en lika härlig första advent.

lördag 1 december 2007

Min Hoya

Nu blommar min Hoya igen. Den blommade tre gånger i somras och nu är det alltså fjärde blomman. Den är så fin och jag är verkligen stolt över den. Hoppas att den fortsätter blomma.