fredag 30 maj 2008

Öppna paket

Det går väldigt trögt med scrappandet och bloggandet just nu. Det är nog vädret....alldeles för fint ;D. Tur att jag har lite gammalt att visa då. Den här är gjord efter en skiss som jag hittade här.


Mönstrat papper från the Scrapbook Wizard, stickers från 7 gypsies, rubons från American Crafts, prima-blommor, brads, bling-bling och så blå självhäftande plastblommor av okänt ursprung.

måndag 26 maj 2008

Kolla, kolla

Idag kom äntligen paketet från SkyBluePink *tjohoooo* Kolla så mycket härlig punchinella och en massa andra roliga saker. Nu blir det till att sortera och dela upp resten av dan för vi är några stycken som ska dela på allt det här.



söndag 25 maj 2008

Mors dag 2

Skickade ju ett kort till svärmor oxå förstås. Har gjort en sån där pappersblomma igen med mönstrat papper från K&Company. Sedan är det två olika sorters band och halvpärlor. Det blev inte alls bra när jag fotade kortet så jag scannade det istället men det blev tyvärr inte hundra det heller.


torsdag 22 maj 2008

Mors dag

Daily Inspirations gjorde de ett origami-kort för ett tag sen och det såg så kul ut att jag var tvungen att testa. Det var verkligen jätteroligt! Jag gjorde ju då lite fel *harkel* så mitt ser inte likadant ut men jag tycker det blev bra iaf. Det blev nåt fel i vikningen så istället för att ha alla de rektangulära korten åt samma håll så fick jag två i var riktning och det blev ju inte så bra ;D. Så jag fick kapa ner dem till kvadrater istället. Det gick det med.

De mönstrade pappren är från nån gammal mat stack så de vet jag tyvärr inte var de kommer ifrån. Sen är det diverse knappar, band, primablommor och halvpärlor.




Tillbaka

Ja, det blev visst ett ganska långt uppehåll och det var ju inte riktigt meningen. Men småbarns-baciller är verkligen inte att leka med ;D. De små änglarna var ju bara lite snoriga....själv däckade jag totalt i värsta influensan så fort jag kom hem. Inte roligt! Jag börjar bli lite bättre men jobba är det inte tal om. Men jag har iaf orkat pyssla lite grand och fått färdigt ett lite speciellt morsdag-kort som jag började med förra veckan. Kommer upp på bloggen under dagen. Och kort till svärmor har jag oxå hunnit med.

Annars var helgen jättetrevlig även om vädret kunde varit bättre. Regnade hela lördagen så det fick bli inneaktiviteter för hela slanten. Pussel, måla, läsa sagor, bygga torn och titta på tecknat. Och jag och Jorunn diskade....det var mycket uppskattat :D. Söndagen blev ungefär likadan men vi gick iaf ut en liten sväng för att få lite luft trots regn och rusk.

Men det är alltid lika roligt att träffa små-tjejerna och även bror och svägerska förstås. Tack för en jättetrevlig helg, J och T!

torsdag 15 maj 2008

Borta en stund

Håller precis på och packar och donar för fullt. Ska nämligen åka iväg en sväng i helgen. Till Åland närmare bestämt. Åker imorgon och kommer hem på måndag. Det blir bland annat 2-årskalas med tårta och paket. Det ska bli jätteroligt!

Hoppas att ni andra oxå får en trevlig helg :D.

måndag 12 maj 2008

fika vid Sillvik

En LO som legat halvfärdig ett tag men nu äntligen blivit färdig. Det är efter en skiss av Webmosterhelene.

Mönstrat papper och rubons från Basic Grey, filtband och bling-hjärta från Queen&Co, filtalfabet från American Crafts, två olika Bosskut-alfabet (Cameron minis och Ragg Mopp), hjärt-dies från QK, "vattendroppar" från Fiskars.

lördag 10 maj 2008

Mmmmm

Vilket väder vi har. Det är ju helt underbart! Och idag har vi officiellt inlett årets grill-säsong på balkongen. Så himla härligt, hoppas att det fortsätter så här nu :D.


onsdag 7 maj 2008

P@ket

Sicken liten bild det blev :? Ja, ja....nu får det va så. Det här är på Jorunn och mig när vi öppnar 1-års paketet. Jösses, vad tiden går, hon är redan tre nu.

Mönstrat papper från Center City, skum-bokstäver från American Crafts, stämplar från Urban Lily, band, prickig blomma, liquid pearls och en massa prima-blommor.

måndag 5 maj 2008

Alingsås

Var ju till Alingsås i lördags. Besökte både Pappersbiten och Stämpelboden. Träffade några underbara stämpel-tokar och fikade ute i ett härligt vår-väder. En mycket trevlig lördag! Det här är vad jag kom hem med :D.


söndag 4 maj 2008

sophie & freja

Mönstrat från Basic Grey förutom det röda med text. Det vet jag inte vart det kommer ifrån. De svarta bokstäverna och siffrorna är rubons från My minds eye. Ett gammalt ark som bara hade udda bokstäver kvar så jag använde alla som dekoration här. Namnen är stämplade med ett clear-alfabet från Hero Arts. &-tecknet är oxå ett clear-alfabet från Autumn Leaves. Självhäftande genomskinliga plast-blommor av okänt ursprung, brads.

fredag 2 maj 2008

{fia}

Ett gammalt foto sen 1988. Har ingen historia till så det fick bli en ganska enkel LO. Testade att göra såna där pappersblommor som det har skrivits om på Scrappiz-bloggen. Det var väldigt roligt så det blir nog fler såna :D.


Mönstrat papper från Cherry Arte, sammets-stickers från K&Company, cirkel-stämpel från Easer, lite band och fluid chalk.