fredag 31 oktober 2008

Sisters by chance

Ett av alstren som blev färdigt under helgens Scrappening. Det var till en utmaning där man skulle använda gröna och rosa papper, vinröda dekos, svartvitt foto och svart titel och journaling. Inga andra färger fick användas. Journalingrutan ser vit ut på fotot men den är egentligen svagt rosa. Jag färgade in den med chalk.

Mönstrat papper från Basic Grey, overlay från Colors Conspiracy, sammetsblommor från Maya Road, journalingruta från Luxe, stickers från K&Company, chalks och zigpenna.

onsdag 29 oktober 2008

10 år sedan....

Ikväll tänder vi ljus för att hedra de 63 ungdomar som gick bort i den stora diskoteksbranden här på Backaplan för 10 år sedan. Tänk att det redan har gått 10 år. Jag bodde inte här då men nu påminns jag varje gång jag åker till jobbet och passerar lokalen som brann och de minnestavlor som funnits där. Nu har en alldeles ny minnessten skapats och de gamla fotografierna tagits bort. Den nya minnesstenen ska avtäckas vid en ceremoni ikväll. Jag såg en skymt av den på väg till jobbet förra veckan och den såg otroligt vacker ut.


fredag 24 oktober 2008

Snart är den här....

Wiiiiiiiiii....äntligen är det snart dags! Helgen jag väntat så länge på. Scrappening i dagarna två med nästan 100 härliga pysslare! Det ska bli så himla skojsigt! Väskorna är packade, fotona utvalda och namnskylten färdigfixad.

Och ikväll hämtas systeryster på stationen ♥

Hoppas att vi ses i helgen men gör vi inte det så scrappa lugnt....where ever you are :D.

torsdag 23 oktober 2008

Tack mamma!

Ett litet kort till mamma som tack för att hon passade Bella medans vi var i Grekland.

Handgjort kort och det gröna pappret från Format, stämpel med flaska och glas från Inkido, bakgrundsstämpel från Stampington, textstämpel från Inkywings, pappersblomman från Reprint, orange blomma från ett band.

söndag 19 oktober 2008

Blommor

Den här gjorde jag för ett tag sedan till Kaosmammans bloggutmaning. Det var rätt lurigt faktiskt att få med så där många grejer på samma LO. Men det gick till slut.

Mönstrat papper från DaisyD, Basic Grey och ytterligare två tillverkare som jag inte vet. Den stora fjärils-stämpeln är från Stämpelboden, den lilla fjärilen och flugan är från Stampin Up, den lilla larven är från Pysselmyran, filtstickers från American Crafts och en massa blommor, knappar, brads, band och bling.

torsdag 16 oktober 2008

Publicerad

Tjohoooo, så himla glad idag. Jag är publicerad på veckans skiss :D.

tisdag 14 oktober 2008

spela flöjt

Har ju hoppat på tävlingen Scrapopol på Scrappa.com och min första utmaning var att göra ett alster i svart och vitt och med EN accentfärg. Det fick bli en LO till min BOM om att jag spelat tvärflöjt. Bilden är tyvärr lite kass eftersom jag fotat nu ikväll.


Två olika mönstrade papper från Doodlebug, glittriga alfa-stickers från K&Company, färdig journalingruta, knapp, floss, chalk, punchinella, akrylfärg och stickles.




måndag 13 oktober 2008

Frihet

Mitt bidrag till veckans skiss. Ordklustret har jag gjort på Wordle efter tips från Mirabyll. Det var riktigt kul så det måste ni testa ni oxå.

Och så vill jag passa på att tacka för alla kommentarer jag får. Det är så himla kul och det värmer verkligen ska ni veta. Ett särskilt litet välkomnande oxå till syster och svägerska som äntligen har vågat lämna ett litet avtryck. Puss på er allihop ♥


Mönstrat papper och alfa-stickers från Scenic Route, stora och små blommor från You Do, mellanblommorna vet jag inte, garn från Basic Grey, bling från Kaiser, ordkluster skapat på Wordle, tag från Format.

söndag 12 oktober 2008

Grattis Mickan

Ett kort till min kusin som fyllt 18 år. En massa saker på det här kortet....får se om jag kommer ihåg allt :D.

Kortbas och blom-papper från Format, mönstrat papper från Scrapbook Wizard, stämpel från SU stämplad på krympplast, sammetsband och siffror från Panduro, siffrorna är målade med distress crackle paint från Ranger, sticker från K&Company, rubons från Heidi Grace, Tim Holtz-inspirerad biljett från Mirabyll, prima-blommor, bling, chalk, krokodil-klämma, floss och garn.







onsdag 8 oktober 2008

Jag har vunnit!

Jag vann en av sommarens blogg-party utmaningar och idag kom priset. Jag blev jätteförvånad när jag fick reda på att jag vunnit och jätteglad förstås. Och ännu gladare blev jag idag när jag fick priset. För det var så mycket grejer och så fina grejer. Stort TACK Malin för priset och för att ni valde min LO :D.




tisdag 7 oktober 2008

I det gröna

Mitt bidrag till veckans skiss vecka 40.


Mönstrat papper från Chatterbox, thickers och journalingstickers från American Crafts, blommor från YouDo, bling från Kaiser, rubon från DCWV, spets, chalk och häftapparat.

Länge sen nu...

Ja, nu var det allt länge sen jag uppdaterade här. Ska försöka ta tag i detta igen men jag kom av mig lite för jag och Mannen har varit i Grekland och Zakynthos närmare bestämt. Hur underbart som helst! Varmt och skönt även om det var lite halvvisset väder lite då och då. En massa god mat och dryck och så skönt att bara koppla av i ett par veckor.

Jag ska nog visa lite bilder här vad det lider men jag har inte riktigt tagit tag i det där att rensa och redigera än. Vi tog över 500 stycken så det lär ju ta en stund :D.

Jag har dessutom scrappat, gjorde en LO till veckans skiss igår. Den kommer upp om en stund.

Och så har Mirabyll så vänligt påpekat att det inte alls är hennes biljett jag använt på Vidars kort här nedanför. Och det har hon naturligtvis alldeles rätt i :D. Den biljetten kommer från SusanneSJ och rätt ska vara rätt; äras den som äras bör :D. Tack Susanne!