torsdag 27 november 2008

På tur

Imorgon åker jag till Åland för att hälsa på bror med familj. Det ska bli jätteroligt även om jag är lite orolig för färjan. Men jag har garderat mig med åksjuketabletter så jag hoppas att det går bra. Och så får vi hoppas att jag kommer upp i rätt tid i morgon bitti oxå...klockan ringer 04.30!

Och hur det har gått med omorganiseringen....den är just nu på is. Jag har köpt tre dörrinsatser och en lådinsats. Bestämde mig på plats för att bara ha en låd-grej för det försvann väldigt mycket plats med lådorna. De blå boxarna fanns naturligtvis inte i Bäckebol där vi var utan vi får åka till Kållered och köpa dem. Så det får bli nästa vecka. Men jag har byggt ihop en av dörrinsatserna och det ser väldigt lovande ut. Jag tror det blir jättebra men det blir ju inte färdigt förrän nästa vecka då.

Scrappa lugnt nu =D

måndag 24 november 2008

Organisera om

Tänkte nog organisera om lite i min bokhylla. Jag har ju en Expedit från Ikea som jag är jättenöjd med. Problemet är väl att det börjar se lite rörigt ut + att jag inte utnyttjar hela utrymmet. Det försvinner mycket bakom tidsskriftssamlare tex för att inte tala om att jag bara utnyttjar halva utrymmet där jag har de blå plastlådorna. Känns lite onödigt nu när pärmarna börjar att breda ut sig.

Fick en reklam-folder från Ikea idag där de visade jätteintressanta nya tillbehör till Expediten. Så det får nog bli en tur dit imorgon.

Så här ser det ut just nu i min Expedit.


Jag tänkte köpa två såna här, i mörkblått. De heter Strikt:

Sedan två såna här dörrinsatser:
Och två såna här lådinsatser:
Tyvärr finns dessa bara i vit, röd och svart och min hylla är ju i björk. Men jag tänkte köpa vita och sedan tapetsera dem med den blå tapeten som jag har använt till pärmar mm.
De tre produktbilderna är lånade från Ikea.se.


söndag 23 november 2008

På toppen

Veckans bidrag till Scrapopol. Denna gång gällde det ett valfritt tema - men blommor fick inte användas =). Jag har använt mig av papper och dekorationer från Basic Greys kollektion "Offbeat". Helt underbara papper!

Mönstrat papper, alfabetstickers och dekorationsstickers från Basic Grey, zig-penna.

onsdag 19 november 2008

Nyår -07

Lite taskig bild tyvärr. Testade att fota fyrverkerierna förra nyår och det här är enda fotot som var någorlunda bra....av ca 300 stycken =D.



Glittriga papper från DCWV, thickers från American Crafts, underbara blingstenar inhandlade på Pappersbiten.


tisdag 18 november 2008

ankan

Den här har jag gjort efter en skiss jag hittat någonstans men istället för remsor av papper så använde jag akrylfärg.

Edit 090127: hittade skissen, den här är det jag använt mig av: http://picasaweb.google.co.uk/littlebookofsketches/Layouts12x123Photos#5043229458934417410

Thickers från American Crafts, Stickers från Making Memories, akrylfärg, tab från Quickutz.

måndag 17 november 2008

charmtroll

Mitt bidrag till Scrappa.coms Scrapopol denna vecka. Glitter och Bling lydde utmaningen och jag har väl lyckats få dit lite grand iaf =D.

Underbart glittrigt mönstrat papper från DCWV, vita blommor från Panduro, de grå vet jag inte, overlay från Autumn Leaves, alfastickers från American Crafts, dew drops från Robins nest, blingbrads.


lördag 15 november 2008

Konsten att ta en grupp-bild

Ja, att ta en grupp-bild är inte helt lätt...inte nog med att man ska fajtas mot kameran och dess inställningar....man måste dessutom stå emot sina modellers tjat =D.






Det gröna pappret är Basic Grey, pilarna är utskurna i K&Company efter en mall från Scenic Route, den stora blomman är utskuren i Chatterbox, tagen är K&Company, chipboard-lövet är Fancy Pants målat med akrylfärg från Making Memories, sammetsband från Panduro, rubons från Autumn Leaves, tabbarna är färdigköpta men jag vet inte vilket märke.

fredag 14 november 2008

Vårens små solar

Mitt bidrag till förra veckans Scrapopol-utmaning som var paper piecing. Hittade en bild på nätet som passade att använda. Ganska kul men lite pilligt.

Filtstickers från American Crafts, BK-alfabet Ragg Mopp, dymo, band från Impress, diverse cs-spill.

onsdag 12 november 2008

Afternoon tea

Gjord efter förra veckans skiss på Veckans skiss.

Mönstrade papper från Polar Bear Press, sammetsband från Panduro, stickers från Doodlebug, dew drops från Robins nest och nån slags vellum från okänt ställe.

tisdag 11 november 2008

En underbar helg....

....är tyvärr till ända. Men så fantastiskt kul vi har haft. En massa god mat, en massa scrap och en massa skratt. Tack alla söta, underbara pysselvänner som gjort den här helgen så underbar. Löööööv you

torsdag 6 november 2008

i ett obevakat ögonblick

Fick tag på en massa godis på loppisbordet på Scrappening. Och när jag kom hem blev jag så inspirerad så den här LOn nästan scrappade sig själv. Både rubons, chipboard, band och journalingruta är från loppisbordet fast från olika personer. Och de passade perfekt ihop. Så himla kul =D.


Chipboard, magnetstämplar, rubons och brad från MM, biljetter från Mirabyll, stor blomma från Panduro, liten från Prima, band från Inkywings, journalingruta från okänt ställe, chalk och ett helt vanligt kontorsgem.



tisdag 4 november 2008

Lillbrorsan & jag

Veckans utmaning på Scrapopol för mig var cirklar, cirklar, cirklar....har väl lyckats peta in några stycken iaf =D.

Mönstrat papper, skum-thickers och rubons från American Crafts, stickers från Basic Grey, filtdekos från Fancy Pants, bibliotekskort från Mirabyll, knappar från Autumn Leaves, garn och zig-penna.

lördag 1 november 2008

barnbarn

Ytterligare alster från helgens Scrappening. Pappa och Freja på ett alldeles underbart foto som är taget av min syster.



Mönstrat papper från MME, filt-stickers från DCWV, plastblommor från YouDo, journaling-stämpel speciellt framtagen för året Scrappening, tyll, bollfrans, chipboard, akrylfärg, stickles, zigpenna.