tisdag 23 december 2008

God Jul

Hoppas alla ni som är inne här och läser får en riktigt
GOD JUL!

lördag 20 december 2008

Män och deras funderingar

Haha, jag skrattade så jag grät när jag läste det här:

http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1055190

tisdag 16 december 2008

Glöm inte...

Varit lite stiltje här i bloggen ett tag nu men det är ju en hel del annat att stå i nu om man säger så =D.

Ja, ja....här kommer lite nytt iaf. Fick för mig att altra en låda till de där tråkiga räkningarna mitt i julkortstillverkningen. Var nog tvungen att göra något annat en stund annars hade det nog pyst rött glitter och julgranar ur öronen på mig är jag rädd =D.




Mönstrat papper från Daisy D, blommor och blad från Prima, cs-diecuts från Scenic Route, alfastickers från Adornit, rickrack-band i sammet från Baisc Grey, journalingruta från Maya Road, Bosskut-bokstäver i alfabetet Cameron Minis, brad, band, chalk och pärlfloss.



onsdag 10 december 2008

Underbara ljus

Måste bara tipsa om helt underbara ljus som jag har köpt på Ikea. Fenomen heter de. Det är ett set med fem stycken vita blockljus i olika storlekar. Setet kostar 59:- och de här ljusen är så bra. Funderar på att åka iväg och köpa ett par till för att bunkra upp med. Jag gillar dem dels för att det är så perfekt att få ljus i olika storlekar utan att behöva leta ihjäl sig och dessutom så brinner de så otroligt bra. Lugnt och fint utan sot eller fladder. Mi lajk ö lott!

Bild lånad från Ikea.com

måndag 8 december 2008

sötaste nosen i stan

Den här är gjord efter en skiss av Moma.

Mönstrat papper från Basic Grey och Chatterbox, alfa-stickers från Doodlebug, American Crafts och DCWV, olika blad från Prima, blommor från You Do, de små bling-blommorna är från Queen & Co, de stora vet jag inte, de runda blingarna är Making Memories. Till sist är det lite cardstock, chalk, pärlfloss och zig-penna.

Lite närbilder är ju aldrig fel.

söndag 7 december 2008

Första omgången julkort

Här är första batchen med julkort för i år. Det ska allt bli en hög till för många av dessa har jag redan sålt.

De mönstrade pappren är från Basic Grey och Inkido. Biljetterna är Mirabylls som jag har gjort om för att passa. Sedan är det en massa embossing pulver, stickles, chalks, floss, band och brads mm.


Stämpel från Stampin Up.



Stämpel från Inkido.



Klockan, tomten och granen är Inkido. Texten är Octoberstamps.


Tomten är från Stämpelboden och texten från Octoberstamps. Bakgrunden har jag gjort med en brayer och en regnbågsdyna.


Snöstjärnan är Hero Arts, texten är Stämpelboden.


Stämpeln är Penny Black.


lördag 6 december 2008

Välkommen till världen

Vi fick tillökning i familjen för ett tag sedan. Mannens brorsson har blivit pappa till en liten Amanda. Ett litet gratulationskort var ju på sin plats så klart.

Och så är det ju det här med att fota i värsta vintermörkret. Det funkar ju inte så där jättebra så färgerna är så klart mycket finare i verkligheten och framförallt så är färgen på kortbasen helt fel. Den är mer åt korall egentligen.



Handgjord kortbas från Format, mönstrat papper från Basic Grey, stämpel från Inkywings, ghost shape från Heidi Swapp, Liquid Pearls.

fredag 5 december 2008

Utlottning hos Cattis

Kolla här vilka söta ugglor man kan vinna i Cattis blogg. Ta en lott du oxå =D

Hintar speciellt till L....visst måste du ha en sån uggla, väl?

onsdag 3 december 2008

Brother

Nej, jag har inte försvunnit från jordens yta även om det kan verka så. Jag lyckades bara bli dunderförkyld efter helgens utsvävningar som för övrigt var mycket trevliga. Stort tack till familjen Arvidsson för en härlig helg =D.

Här är mitt bidrag till förra veckans Scrapopol-utmaning som var att skapa med komplementfärger. Jag valde blått och orange fast en mörkare nyans av orange som ju då blir brunt.

Mönstrat papper från DaisyD, filtdekos från Fancy Pants, mega-brad från Karen Foster, rubon från Basic Grey, blommor från slaktade ljusmanschetter, bling, brads och zig-penna.