tisdag 24 februari 2009

Helgens skörd

I helgen var det ju cybercrop inne på Scrappiz och jag hann med iaf tre utmaningar. Först ut en teknik-utmaning från Grodans Scrapgarden.

Dessa saker måste vara med:
* 2 olika band (spets, frills m.m. räknas)
* minst två foton
* något ur ditt spill (fri tolkning - förklara i din beskrivning)
* något från ditt senaste inköp
* minst 2 olika bokstavssorter i rubriken.
* max en metalldekoration

De mönstrade pappren är spill från Chatterbox och We R Memory Keepers, stickers-alfa är från Making Memories och Provo Craft, rubon-alfa är från Making Memories, metallramen är från Pressed Petals, bling-swirlen är från Prima, två olika sorters band.


Nästa utmaning jag hakade på var en kort-skiss som Forma Hantverk sponsrade. Det blev ett grattis-kort till maken som fyllde år i fredags men som av olika skäl inte blev firad förrän i söndags.


Mönstrat papper från Chatterbox, journalingstämpeln från Lilla Pappersbutiken, hjärtstämpeln kommer från Hampton Art Stamps, grattis utstansat med Bosskut alfabet Cameron Minis, hemmagjorda filthjärtan, lite olika papper, chalk, band och zig-penna.


Till sist hade jag tänkt att göra ett litet häfte med "presentkort" till maken och då passade jag på att kombinera det med Inkidos utmaning där man skulle använda Inkidos papper och/eller stämplar. Inga andra stämpel-märken var tillåtna.

Mönstrat papper från Inkido, båda stämplarna är oxå Inkido men grattis-stämpeln är delad (står egentligen grattis kramar), spets, chalk, floss och häftapparat. Grattis är embossat med ett EP från Clear Tops. Blomstämpeln har jag målat direkt på stämpeln med Tombows-pennor och sedan stämplat.


"Biljetterna" har jag skrivit ut på datorn och det är fem stycken olika.



onsdag 18 februari 2009

1, 2, 3...smile

En bildserie på fina systern Sophie =D.

Filtband från Queen & Co, fågelstickers från Panduro, hemmagjorda pärl-hjärtan, stickers-siffror från Deja Views, filt-bokstäver från DCVW, självhäftande plastblommor, zig-penna.

tisdag 17 februari 2009

Jorunn & jag

Jag och söta brorsdottern Jorunn. Fotot är taget av min syster.


Mönstrat papper från K & Company, thickers från American Crafts, tygblommor och blomstickers från Panduro, biljett från Mirabyll, Adirondack Acrylics, epoxy-stickers från Trims, knapp, punchinella och floss.



Knappen är från början genomskinlig. Jag har målat på baksidan med samma akrylfärg från Adirondack som jag gjort strecken på bakgrundspappret med.

måndag 16 februari 2009

Blog awards

Jag har fått två nya awards, av Louise! Tack så jätte-jättemycket! Jag blir alltid lika förvånad när jag inser att det faktiskt finns de som läser den här bloggen och som inte tillhör min krets av närmast sörjande =D.



Naturligtvis ska jag skicka dem vidare och det blir till dessa raringar =D Löv u all ♥

onsdag 11 februari 2009

En riktig sötnos

Mitt första bidrag till blogg-partyt. Det här är en utmaning från Mahlin78. En härlig skiss som jag har vänt och vridit på lite.

Mönstrat papper från Love Elsie, bling-swirls från Prima, swirl-stämpel från Autumn Leaves, diverse olika blommor, brad, stickles och dymo.

måndag 9 februari 2009

Tropic Thunder

Vi har kollat film idag. Den här såg vi och den var helt galet, hysteriskt rolig =D. Jag fnissade alternativt gapskrattade hela filmen igenom. Tycker man om knäppa komedier så kan jag definitivt rekommendera denna.

Bild lånad från discshop.se.

torsdag 5 februari 2009

När farfar tröttnar på min kamera...

Ja, min farfar är ju en riktig teaterapa. Så länge jag kan minnas har han alltid spexat och skämtat med allt och alla. De här fotona är tagna förr-förra sommaren när vi sitter på deras inglasade altan och myser med lite ost och vin. Och tydligen så kan man tröttna på att bli fotograferad....mycket märkligt =D.


Mönstrat papper från Crate, färdig tag från Chatterbox, alfa-stickers från Carolee Creations, det stora K:et är från Lil Davis, resten av ordet kamera är utstansat med Bosskut-alfabet Cameron Minis, journalingrutan och måsvingarna är från Scrapworks, bladen är från Prima, den stora gröna pluppen uppe till höger är en sk snap från We R Memory Keepers, brads, band, blommor, akrylfärg och chalk.

söndag 1 februari 2009

What the heart...

Ett kort till en kär, kär vän som tyvärr förlorat sin mormor. Kram på dig gumman ♥

Det här kortet är väldigt inspirerat av en av mina stora kortmakar-idoler nämligen Biggan, och framför allt då det andra kortet i det här inlägget.


Blomstämpeln är från Stampin Up och text-stämpeln från Alota.