torsdag 30 april 2009

Söta små systrar

Mina underbart söta brorsdöttrar! Nika saknar er ♥

Mönstrat papper från Cloud9 Design, alfabet från K&Company, overlay från Hambly, rund sticker från Scenic Route, blommor, bling, plastdekos.

onsdag 29 april 2009

70-tal

Visst är det ett underbart foto på min bror. Sååååå 70-tal =D



Rubon från Hambly, stickers och puffiga bokstäver och fotohörn från American Crafts.

tisdag 28 april 2009

Några kort som låg och drällde...

Här är en hel hög med kort som jag inte visat tidigare.

Stämpel från Inkido och Hero Arts.

Paketstämpel från Paper Salon, bläckfisken är från Stampin Up, grattis-stämpeln är från Pysselmyran och kram är del av en stämpel från Inkido.


Lövet är från Stampin Up, höst och hälsningar från InkyWings, blåbärsriset från Hero Arts.


Trädet är två stämplar speciellt framtagna till Scrappening förra året, blåbärsriset är från Hero Arts.


Fjärilsstämpel från Stämpelboden, lycka till från Inkido.

måndag 27 april 2009

Grattis till nya hemmet

Mamma och hennes nya man har flyttat till en ny bostad och ett litet grattis-kort var ju givetvis på sin plats. Jag har målat motivet med Tombow-pennor.

På den här länken finns tre stycken jättebra filmer som visar hur man använder Tombow-pennor.


Stämpel från Stämpelboden, blommor från YouDo, alfastickers från My little shoebox, rubon från Maya Road, brads.

söndag 26 april 2009

En trött tjej

Sista LOn från träffen förra lördagen. Den blev inte helt färdig på träffen får väl erkännas eftersom undertecknad var ganska trött och gjorde lite fel så den var tvungen att få en liten remake här hemma sen =D.

Thickers och stor blomsticker från American Crafts, små alfastickers från Making Memories, bling och svarta plastpluppar från Tingtura.

lördag 25 april 2009

Brorsan & barnen

Den här är oxå från träffen och den här var faktiskt med i en av tävlingarna. Och jag var dessutom färdig med 10 minuters marginal. Inte illa!

Fotot är taget av min svägerska Therese.


Mönstrat papper från October Afternoon, alfastickers från My little shoebox, dew drops från Robins nest och de vita hjärtana är lace cs från KI Memories.

fredag 24 april 2009

Du & Jag

Nästa LO från träffen.

Mönstrat papper från October Afternoon, små alfastickers från Carolee Creations, thickers från American Crafts, journalingruta i plast från Maya Road, filtblomma, spets, band, garn, häftapparat.

torsdag 23 april 2009

Enkla påsk-kort

Två enkla påskkort som fick följa med blommorna som gavs bort. Dessa är ganska små, ca 9x9 cm.





Blommor från YouDo och Reprint, brads, mulberry.

onsdag 22 april 2009

Vidar -09

I lördags var jag på en mycket trevlig scrap-träff i Nödinge med systeryster och vännen Stina. Fyra LOs fick jag gjort och här är den första. Det kan ju tyckas vara ganska lite med bara fyra LOs på nästan 12 timmar men det äääääär ju så mycket annat som ska göras på träffar =D.

Det ska packas upp, kollas loppisbord, fika, kolla butiker på plats, skvallra, äta lunch, kolla butikerna igen, äta godis, rösta på tävlingsbidrag (från de som faktiskt pysslar då, hehe), fika, kolla butikerna igen, hämta mer godis, skvallra lite till, äta middag....och ja, så där håller det på. Faktiskt helt otroligt att det blir något gjort öht =D.

Mönstrat papper från Daisy bucket, thickers från American Crafts, filtblommor, spets, biljetter.

tisdag 21 april 2009

Grattis-kort!

Ett grattis-kort med de fina stämplarna från Gel-a-tins.

Mönstrat papper från K & Company, stämplar från Gel a tins och textstämpel från Kortmakaren.

måndag 20 april 2009

en mammas kärlek

En LO som blev färdig för någon vecka sedan. Den började med att jag ville använda det underbara bandet från Maya Road. Den blev ganska enkel men fotot är så fint så det krävdes inte så mycket lull-lull tyckte jag. Det är min bror som tagit fotot.

Mönstrat band från Maya Road, metall-blommor från Creative Imaginations, filtbokstäver från American Crafts, små stickersbokstäver från Carolee Creations. Det mönstrade pappret har jag fått från vännen Hanton för typ hundra år sedan =D, så det vet jag inte vart det kommer ifrån.

Journalinggrejen vet jag inte heller vart den kommer ifrån tyvärr men den är väldigt cool. Det är två magnetiska sidor i plast som håller ihop ett dragspel av papper som man kan skriva på.

lördag 18 april 2009

lägga pussel

En LO som legat halvfärdig ett tag. Blev äntligen klar med den häromdagen.

Mönstrat papper från Basic Grey, stickers från Doodlebug, dymo, journaling-rubons från okänd tillverkare, pusselbitar från ett gammalt kasserat pussel som jag målat med vit akrylfärg.

torsdag 16 april 2009

fashion report

En LO om Bellas senaste besök hos veterinären. Här är det blandat med kit-grejer och saker från "lagret". Den här blev jag riktigt nöjd med faktiskt =).

Mönstrat papper från FancyPants, frill från Doodlebug, journalingruta från Jenny Bowlin, thickers från American Crafts, små stickers från Carolees Creations, dew drops från Robins nest, häftapparat och så naturligtvis ett autentiskt bandage från djurkliniken =D.

onsdag 15 april 2009

lillasyster

Nästa LO jag gjorde med kitet blev en enkel om min kära syster

Mönstrat papper och rubons från FancyPants, alfa-stickers från Doodlebug.

fredag 10 april 2009

älskade familj

Nästa LO med det fina kitet. Bakgrunden är vit även om den ser något rosa ut på första bilden.

Overlay och rubons från Fancy Pants, vinylthickers från American Crafts, röda stickers från My Little Shoebox, blommor och knappar från Making Memories, floss och svart penna.







gose-tjejen

Fina Fröken har plockat ihop ett eget kit som jag och några till har hoppat på. Underbara papper och dekorationer från bla Fancy Pants. Jag har än så länge gjort tre LOs med kitet och här kommer den första. Det enda jag har lagt till själv är scrappers floss.

Mönstrat papper och overlay från Fancy Pants, knappar och blommor från Making Memories, paper frills från Doodlebug, vinylthickers från American Crafts, floss och svart penna.


onsdag 8 april 2009

Till en riktig prinsessa

Här är grattis-kortet jag gjorde till Jorunn. Ett riktigt prinsess-kort!

Prinsess-stämpel från Stämpelboden, färglagd med Tombow-pennor. Mönstrat papper från DCWV. Text-stämpel från Octoberstamps, stickles och chalk.


tisdag 7 april 2009

Altrad väska

När min bror med familj var här för operationen så passade vi på att fira Jorunn som fyllde 4 år i februari. En av presenterna hon fick av oss var en altrad väska som var fylld med papper, några stämplar och stämpeldynor, lite stickers, mönstersaxar, vanlig sax och lim. Det ska ju börjas i tid =D.

Väskan är köpt på Panduro och först målad med akrylfärg. Jorunn älskar hästar och färgerna lila och brunt så det är det jag utgick ifrån. Hästarna är helt vanliga bokmärken. Namnet är stickers från American Crafts. Mönstrat papper från DCWV.

Fågeln, myrorna och bladen är QuicKutz, blommorna är gjorda med några chip boards som mallar. Sedan är det stickles, band och chalk.


Alltihop är limmat och sedan lackat två gånger med ett decoupage-lim.

torsdag 2 april 2009

Nya maskinen

Tjohoooo....igår kom äntligen min nya maskin! En slice från Making Memories. Har bara hunnit testa den lite grann men den verkar superbra. Och imorgon får jag dessutom hämta två nya designkort på posten ♥



Bild lånad från Making Memories.

onsdag 1 april 2009

Rosa bandage

Var till veterinären med Bella igår för att kolla några saker. Det var väl ungefär lika populärt som vanligt =D men hon var iaf jätteduktig och efter blodprovet fick hon ett mycket stilfullt rosa bandage med röda hjärtan ♥