lördag 22 augusti 2009

Tack!

Tack snälla ni för alla era fina kommentarer! Jag blir verkligen jätteglad

Stina, jag använder en sån här skumgummi-pensel från Making Memories och sedan drar jag bara lite slarvigt längst kanten med akrylfärg. Det får bli lite som det blir.

Fast min är inte sådär fin längre för jag glömde skölja ur den en gång. Färgen torkade in och det gick inte att få rent penseln. Så jag fick istället nypa bort det så nu ser den helt tufsig ut i toppen. Jag inbillar mig att det nog bara gör att resultatet blir bättre, haha =D.



Bild lånad från Making Memories.

onsdag 19 augusti 2009

en superliten Freja

Jaha, redan onsdag...jösses vad tiden går fort! Till helgen ska det förhoppningsvis bli lite kräftor att mumsa på. Det ska bli gott =D.
Mönstrat papper från Basic Grey, orange bling-papper från Bazzill, chipboard från Bo Bunny, blad från Prima, blommor från YouDo, alfabet från Making Memories och Doodlebug, brad och akrylfärg från Making Memories.

tisdag 18 augusti 2009

Skrapa lotter är kul

Här kommer dagens LO! Grönt är skönt...eller hur =D.

Mönstrat papper och måsvingar från Basic Grey, lite Bling-papper och thrills från Bazzill, bokstäver från Carolees Creations.

måndag 17 augusti 2009

Sommar-beställning!

En beställning på 10 sommarkort jag fick i början av sommaren. Stämplarna är från Stampin Up och Gel a tins. Sedan är det olika band, bling och stickles.



Lite blandade kort

Här kommer lite blandade kort!

Stämplar från Gel a tin, band.

Tanten är från Stämpelboden och texten är MMs magnetstämplar, thickers från American Crafts, organzaband.

Stämpel från Gel a tin, blommor från YouDo, dew drops och stickles.

Blommor från Reprint, brad från MM.

söndag 16 augusti 2009

Så blå

Jag är verkligen en sucker för färdigköpta grejer. Har mycket svårt för att motstå färdiga chipboard, stickers, die cuts och liknande. Men inget bra utan att det kan bli bättre...och glitter är ju aldrig fel =D. Så här har jag hottat upp den färdiga chipboarden med lite stickles.

Och journalingrutor måste man ju inte skriva på. Man kan ha dem som mönstrat papper oxå.

Fotot på söta brorsdottern är taget av min bror eller svägerska.

Journalingrutor från Scenic Route, chipboard från Basic Grey, bokstäver från American Crafts, Stickles.

lördag 15 augusti 2009

Ulf & Vidar

En enkel LO med pappa och Vidar. Fotot har inte jag tagit utan det är min bror eller svägerska.

Chipboard-dekos från Basic Grey, alfastickers från Scenic Route och My little Shoebox.

fredag 14 augusti 2009

hugaligen...så det kan gå

Äntligen fredag! Det här är bara andra veckan jag jobbar efter semestern men det känns som jag har jobbat i evigheter redan =D.

Dagens LO handlar om Lillstrumpa och hennes förkärlek för att pilla på allting och testa allting =D. Vi var på Aeroseum och naturligtvis var räddningsflotten tvungen att testas!

Chipboard-dekos och bokstäver från Basic Grey, små alfa-stickers från My little Shoebox, zigpennor.

tisdag 11 augusti 2009

Smile

Dagens LO blir på söta brorssonen =D.

Mönstrat papper från Making Memories, journalingruta från Scenic Route, chipboard från Basic Grey och alfabet från Doodlebug.

måndag 10 augusti 2009

Klick

En snabb och enkel LO om när pappa och jag fotar varandra när vi fotar varandra =D.


Det är så skönt ibland att göra såna här enkla LOs där man inte har flyttat runt allt i fjorton timmar innan man är nöjd =D. Och dessutom är det skönt att fotohögen minskar lite oxå. Den har en tendens att bara bli högre och högre.

Rubons från Fancy Pantsy, bokstäver från American Crafts, olika band.

fredag 7 augusti 2009

Therese & Vidar

Här har jag testat mina nya underbara glimmer mists från Tattered Angels. Jag har tagit baksidan av ett mönsterskuret papper från Creative Imagination som mall och sprayat med Olive Vine. Blev mycket läckert. Delar av blommorna är utskurna ur papper sprayade med dels Olive Vine och dels Starfish. Resten av delarna är utskurna ur ett mönstrat papper från Three bugs in a rug.

Blommorna och &-tecknet är utskurna med min Slice Basic 2. Alfabetet är AdornIt, blinget är från Bo Bunny. De fina chipboard-löven fick jag som gåva från Scraplagret så de vet jag inte vart de är ifrån. Och så har jag chalkat lite så klart =D.

Tyvärr blir det ju inte så bra på bild. I verkligheten så skimrar det jättefint.





torsdag 6 augusti 2009

Jag....en hamster

Har ju haft lite krångel med min slice som jag beställde i våras men nu så är den äntligen i drift igen och här är första LOn med slice-utskuret =D.

Och nu är det en massa nya underbara kort på gång. Kolla bara här!

Chipboard från Basic Grey, frill från Bazzill, små bokstäver från AdornIt. Stora bokstäver och ?-tecknet är utskuret med Slice Basic 2. Blommor från Bo Bunny och Petaloo.

onsdag 5 augusti 2009

Ostbricka

Idag skiner solen äntligen igen....så underbart! Och bara för att fira lite så bjuder jag på ostbricka till eftermiddagsfikat =D.

Scrappa lugnt!

Mönstrat papper från Cosmo Cricket (grönt) och Reminisce (blått). Det orangea är en journalingruta från Fancy Pants. Alfabet från American Crafts, bladband från Panduro, blommor från Bo Bunny, knappar.

tisdag 4 augusti 2009

Krya på dig

Lite orangea blommor idag att pigga upp oss med i tråkvädret =D.

Rubon från Fancy Pants, alfa-rubons, glitterstickers och band från Doodlebug.

söndag 2 augusti 2009

Lite grattis-kort

Supertaskiga bilder men jag var tvungen att fota på kvällen. Motivstämplarna är från Stampin Up och grattis-texten är från Pysselmyran.


lördag 1 augusti 2009

3 år

En ganska enkel LO med foton från vår 3:e bröllopsdag.


Vanligt Bazzill och Bazzill Bling, mönstrat papper, grönt band och rubons från Doodlebug, blommor från YouDo, journalingruta från Pink Paislee, filt-thickers från American Crafts och lite bling.