onsdag 30 september 2009

Lurad

En LO med en väldigt liten och väldigt misstänksam Bella =D.

Stickerbård och mönstrat papper från Bo Bunny, bokstäver från My Little Shoebox, bling och rubons.

torsdag 24 september 2009

Bevingade kort

Visar två kort med fåglar idag. Mönstrat papper från Basic Grey, blommor från Prima och YouDo, rubons från Kaiser, ordrutor från Maja Design, gröna blad, spets, floss, knappar och chalk. Den röda fågeln är klippt ur ett papper från American Crafts.


onsdag 23 september 2009

Anteckningsbok till lillstrumpa

Min syster åker till Spanien nästa vecka och kommer inte hem förrän till jul. Så jag tänkte att jag skulle göra en liten anteckningsbok till henne som hon kan ha med sig. I hennes favoritfärger så klart och med lite foton ifall hon får hemlängtan. Och så naturligtvis en dödskalle på oxå =D.

Dödskallen är grungeboard från Tim Holtz som jag först färgat in med chalk och sedan embossat lite slarvigt med först svart ep och sedan silver ep. Swirlsen är rubons från Basic Grey. Tabbarna är utskurna med Slicen. Bling från Artoz, röda glittriga blommor och fjärilar från Panduro, die cut-blad från Making Memories. Mönstrat papper från DCWV.

Sidan med fotona har jag laminerat för extra skydd. Själva anteckningsbladen har jag tagit från gamla kollegieblock som jag skurit till i rätt storlek. Och längst bak sitter olinjerade vita sidor.

Edit: det är min BIA jag har använt för att sätta ihop boken.










Beställning bebiskort

En beställning till jobbet. Stämplarna kommer från Reprint, Autumn Leaves, Savvy Stamps, Paper Salon, Stampin Up och Pysselmyran.



Så himla roligt!

Vilken underbar helg det blev! Ville inte att den skulle ta slut någonsin. Puss på er tjejer ♥ ♥ ♥ ni är verkligen fantastiska!

Det blev allt en del scrappat och det kommer att komma upp under veckan. Har inte orkat fota än bara.

lördag 19 september 2009

Snabba fjärilskort

Två snabba kort med fjärilar urklippta ur mönstrat papper från okänt ursprung. Texterna kommer från Mirabyll.


fredag 18 september 2009

Superhelgen!

Idag är det äntligen dags för Stämpeltoks-träff, det ska bli så oerhört kul! Snart så börjar tjejerna drälla in och jag längtar så. En helg fylld med pyssel, skratt, god mat, skvaller och ännu mera skratt =D.

Tyvärr så är det två töser som vi inte har med oss denna helg och det är Hanton och Jen, jag kommer sakna er jättemycket! Ni måste lova att komma nästa år ♥ ♥ ♥

torsdag 17 september 2009

En riktig sprattelgubbe

En färgglad LO idag på lille Vidar. Han var verkligen jättesöt där han låg i babysittern som han fick en våldsam fart på. Och så låg han och viftade med händerna i luften. Det såg ut som att han låg och gasade en motorcykel ungefär =D.

Mönstrat papper från Fancy Pants, chippisar från Basic Grey, frill från Doodlebug, litet alfabet från Carolees Creations, stort alfabet från American Crafts, blommor från Bo Bunny, gem från Making Memories, bling och ett gammalt spelkort.

onsdag 16 september 2009

Tjej med picknick-korg

Stämplarna från Sarah Kay är verkligen underbara. Tyvärr har jag bara en, får nog försöka skaffa några fler tror jag. Kanske på mässan i oktober.

Stämpel från Sarah Kay färglagd med Tombows-pennor, mönstrat papper från Basic Grey, bling och band.

måndag 14 september 2009

Enkelt dino-kort

Han är så söt den lille dinon från Whipper Snapper =D.

Stämpel från Whipper Snapper målad med Tombows-pennor, mönstrat papper från Basic Grey.

söndag 13 september 2009

ett nytt litet skott

Mönstrat papper från Doodlebug, stickers och stort alfabet från Basic Grey, små bokstäver från Carolees Creations, blommor från YouDo och Bazzill, bling från Kaiser och Jenny Bowlin, journalingruta från American Crafts.

fredag 11 september 2009

Bella november 04

Här har jag faktiskt dammat av mina gamla foam-stamps. Det är ju rätt kul egentligen så det borde jag göra oftare. Kanske en utmaning till alla er andra därute oxå att ta fram era gamla skumstämplar igen. För jag veeeeeet allt att ni har en massa alfabet och annat som ligger och dräller på undantag i nån låda =D.


Stickers från Basic Grey, floss, rubons och akrylfärg. Alfabetet är Jersey från Making Memories.

onsdag 9 september 2009

sommarbarn

Jaha, så har jag varit sådär lat igen *harkel* När man till och med får kommentar från Mannen att; -Nu var det allt länge sen det hände nåt här! då vet man att det verkligen var länge sen =D.

Det är ju inte det att jag inte pysslar för det gör jag ju...men så känns det ibland så jobbigt att fota och redigera och lägga upp...pust och stön! Jaja, man kan väl inte vara på topp jämnt, haha.

Här är iaf en LO med ett gammalt foto som jag tycker jättemycket om. Trots att vi sitter i motljus och mer än hälften av fotot består av en stor buske.

Stickers-ranka, bokstäver och rubons från Basic Grey, blommor från YouDo, bling från Kaiser, ränderna stämplade med well-papp och akrylfärg, hjärtana tror jag är från Heidi Grace.