fredag 30 oktober 2009

Väggdekoration

Hmm, nu har jag varit lite lat igen =D. Jag har ju egentligen en massa att visa. Vi har haft träff i vår röda stuga med en massa Stämpeltokar och sedan var det ju Scrappening förra helgen. Helt underbart! Så det finns allt en del att visa. Ska försöka få tummen ur i helgen.

Idag har jag varit ledig, så himla skönt! Vi på vårt företag fick den här dagen ledigt istället för nationaldagen som ju låg på en lördag i år. Lyxigt! Bara att tacka och ta emot =D.

Men nåt tänkte jag ändå visa upp idag och det blir en väggdekoration i plywood som jag gjort till söta brorsonen Vidar som fyllde 1 år för ett tag sedan.

Mönstrat papper från Sassafras Lass, band, bling, blandade bokstäver och siffor från bla American Crafts, stickles, blomma från Bo Bunny, hjärta och äpple från okänt ställe.






lördag 17 oktober 2009

Ho Ho?

De här bilderna hänger inte ihop egentligen men jag tyckte att det blev lite kul när man satte ihop dem. De är från vår utflykt till Aeroseum i somras.

Mönstrat papper från Three Bugs in a Rug, blommor från Bazzill, stora bokstäver utskurna med Slicen, små bokstäver från Carolees Creations, stora bling från Jenny Bowlin, annat bling.

tisdag 13 oktober 2009

En liten pokerhaj

Brrrr, idag har det varit riktigt kallt. Det känns att hösten verkligen är här nu fastän träden är ganska gröna fortfarande. Det blir till att plocka fram tjocka jackor och vinterskor nu. Och att mysa inomhus med tända ljus och värmande te.

Myste gjorde vi allt när jag var liten oxå. Speciellt med farfar, en kortlek och en ask tändstickor. Stor som liten var med och spelade och satsade....ja, tändstickor då förstås =D. Här har lillstrumpa fastnat på bild, bara 7 år gammal och redan en liten pokerhaj!

Mönstrat papper, alfastickers och alfarubons från Doodlebug, laserskuret papper från KI Memories, rubons från Fancy Pants, brad och plastpluppar.

söndag 11 oktober 2009

så nyfiken

Jaha, så var det söndag igen...att helgen går så himla fort! Dagen ska nog användas till att ominstallera min dator. Så himla tråkigt...jag vill hellre scrappa jag =D.

Små bokstäver från Carolees Creations, journalingruta från Scenic Route, bling från Kaiser, akrylfärg från MM, stora bokstäver, knappar, blommor och "måsvingar" från Bo Bunny.

söndag 4 oktober 2009

Bloggparty

Nu under hela september har det varit stort bloggparty som arrangeras av en massa tjejer från Allt Om Scrap. Naturligtvis så har jag i vanlig ordning inte haft så stor koll så nu i helgen kom jag på att jag kanske skulle vara med...det slutar ikväll 23.59! Men jag lyckades hinna med tre utmaningar iaf...inte så illa pinkat tycker jag =D.

Först ut är en skiss från Cattis. Det var en väldigt trevlig skiss som jag följt ganska slaviskt.

Mönstrat papper från Cosmo Cricket, journalingruta från Making Memories, stor grön blomma från Prima, små roströda från Bazzill, bokstäver från Graphic 45, bling från Kaiser och broderigarn.

Nästa utmaning gällde att scrappa strikt monokromatiskt. Ingen annan färg än den man valt fick vara med. Jättekul utmaning från Cilla.

En massa olika grejer på den här LOn, får se om jag lyckas få med alla. Prickiga pappret, band och stickersbokstäver från Doodlebug, swirls från Bazzill, blommor från Petaloo, Bo Bunny och Prima, bling från Artoz och Queen & Co, löv, tag och måsvingar i plast från Junkitz, &-tecknet är Bosskut-alfabet Raggmopp och årtalet är Bosskut-alfabet Cameron Minis, chalk och floss.



Sista utmaningen jag hann med var en teknikutmaning från Petra. Man skulle använda sig av distresser eller spraymist och någonstans skulle ett hjärta finnas med. Jag har sprayat både det ljusa bakgrundspappret och hjärtat med glimmer mist från Tattered Angels men det syns lite dåligt tyvärr. Jag hade ingen stor blomma i brunt så jag fick färga in en vit med stämpelfärg. Det går ju det med =D.

Stickers och rubons från Bo Bunny, alfa-bokstäver från My Little Shoebox, oh-swirl från My Minds Eye, blommor, bakelsepapper, floss, öljett.



torsdag 1 oktober 2009

Spillevink

En riktig liten bustjej är hon allt; Freja!


Mönstrat papper från Basic Grey, chipboard och blommor från Bo Bunny, bokstäver från My Little Shoebox, bling.