torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År

Gott Nytt År på er alla där ute ♥

onsdag 30 december 2009

på hundträff

Den här gjorde jag oxå på Scrappening i höstas. Utmaningen var att använda färgerna brunt, turkost och lime. En underbar färg-kombo tycker jag.


Mönstrat papper från Sandylion, alfabet från Pink Paislee, journalingruta från American Crafts, blommor från Prima och Wild Orchid Crafts, bling från Prima, garn från Basic Grey, spets, stickles, pärlfloss och häftapparat.


tisdag 29 december 2009

Oktober-kit 2

Nä, nu får jag göra ett ryck här igen. Det har ju hänt en hel del under december; både roliga och tråkiga saker så det har varit lite mycket. Men jag har ju en hel del att visa så nu får jag se till att få tummen ur =D.

Här kommer två LOs gjorda med saker från Ls underbara oktober-kit.

Mönstrat papper från Little Yellow Bicycle, blommor från Petaloo, alfabet från Basic Grey.



Mönstrat papper från Little Yellow Bicycle, alfabet från Basic Grey och Pink Paislee, dymo.

torsdag 10 december 2009

Lite enkla kort

Lite dåligt med uppdateringar just nu men det är en del att göra så här före jul. Dessutom är det 90-års kalas nästa vecka (30+60) som det är en hel del att mixtra med. Speciellt som ena huvudrollsinnehavaren sitter i Spanien och häckar och inte kan hjälpa till nämnvärt =D. Förutom att komma på nya saker som ska vara med....nu senast var det mini cupcakes hahaha! Men det lyckades jag nog avstyra, eller vad säger du Lillstrumpa ;D. Pöss på dig, gumman ♥

Men det ska iaf bli jätteroligt! Vi blir inte så många men jag är säker på att vi som kommer får jättekul. Vi har en massa roliga saker inplanerade.

Men det betyder att det inte händer så mycket pysselrelaterat just nu så ni får hålla till godo med lite gammal skåpmat =D.

Några enkla kort jag gjorde till en beställning för ett tag sedan. Skönt att pyssla så här enkelt imellanåt.

söndag 6 december 2009

Jaha

Den här är oxå från Scrappening. En utmaning i två delar; först en skiss och i det läget hade jag satt dit cs och mönstrat papper, foto, titel, rubon under foto och text. Och garnet rakt över eftersom pappret jag använde var vikt.

Del nummer två i utmaningen var att ha med rubons, en eller flera cirklar och att göra en egen dekoration. Fjärilen är min rubon, två cirklar med bling på fotot och en egengjord blomma av papper och bling.

En jättekul utmaning!

Mönstrat papper från okänd tillverkare, rubons från Kaiser, alfarubons från American Crafts, pappersblad från Wild Orchid Crafts, garn, bling och chalk.


torsdag 3 december 2009

tid för kärlek och gos

Insåg för ett tag sedan att jag visst glömt att fota och visa de LOs jag gjorde på Scrappening nu i höst. Så här kommer den första.

Mönstrat papper och alfabet från Jenni Bowlin, plastband från Maya Road, vit blomma från YouDo, bling, skinnblomma, spets och pärlpin.


onsdag 2 december 2009

Blomma med stickles

Kände för att experimentera med stickles för ett tag sedan så jag tog en rund chipboard och täckte den med stickles i olika färger lite hipp som happ. Blev rätt kul effekt faktiskt.

Mönstrat papper från Basic Grey, blomma från Panduro, stickles.