torsdag 25 februari 2010

Grattis-kort

Ett grattis-kort till mamma som fyllde år i januari.

torsdag 18 februari 2010

Litet present-kit

Mönstrat papper från Cloud9, blommor, stickles, öljetter och floss.

måndag 15 februari 2010

Min fina vinst

Inne på Allt om Scrap hade vi lite utmaningar runt jul och jag vann när Lilo hade utlottning på sin utmaning. Och det här är vad jag fick i pris, en massa godis minsann! Bla underbara bruna mini-blommor och en äkta fransk fjäder =D.

Om det är någon som känner igen de små bruna blommorna och kan tala om vad de heter så är jag mycket tacksam. De är verkligen underbara men Lilo visste tyvärr inte vart de kommer ifrån.



fredag 12 februari 2010

Vårblom

Gjord efter skiss nummer 15 på 52 Sketches.


Mönstrat papper från Gin-X, alfabet från American Crafts, rubons, pearl maker.

Swirlsen och blommorna utskurna med Slicen.

torsdag 11 februari 2010

Kanvas: Stark

Sista tavlan. Alla tavlorna är 8x8 förresten. Papper från Prima, titeln utskriven på OH. Blommor, bling, en pärlnål, stickers.


Kanvas: Snygg

Här kommer nästa tavla. Pappret är från Doodlebug. Titeln är utskriven på OH. Sedan är det blommor, bling, spets, floss och ett jättejättetunt skirt papper under titeln för att den skulle synas bättre.



Kanvas: Snäll

Här kommer då kanvas-tavlorna jag pratade om i mitt mastodont-inlägg nedan. Det här pappret vet jag inte vart det kommer ifrån. Titeln är utskriven på OH. Sedan är det blommor, bling och spets.



måndag 8 februari 2010

A girl's gotta do what a girl's gotta do

Japp, ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Och kombinationen av grav tidsoptimism (ni som känner mig väl fnissar nog just nu =D) tillsammans med yttre faktorer som jag inte riktigt kunde styra över (bla blev farmor sjuk) ledde till att tidsplanen för det här albumet blev lite tight! Jag hade helt klart behövt några Riesen =D.

Men jag rodde iland det och jag är rätt säker på att det blev uppskattat oxå. Och då är det värt all tid och energi som jag lagt ner. För att inte tala om frustrationen jag kände 02:02 när jag inser att jag har scrappat den ena LOn åt fel håll och den måste göras om för att den inte passar i albumet!!! Alla kanter var dessutom kraftigt blingade, då kunde jag hålla mig för skratt kan man väl säga...

Det här albumet gjorde jag alltså på ca 6 dagar. Första sidan, den med hjärtliga gratulationer hade jag gjort tidigare. Jag har haft hjälp med journalingen, teckningar osv. Stort TACK till alla som har hjälpt till! Jag har i väldigt stor utsträckning använt mig av skisser och flera av LOsen är KOSAde bla från nov/dec-numret av Scrapbooks etc. LOsen är nästan 12x12, jag fick skära bort en remsa längs ena kanten för att de skulle gå in i albumet som är ett vanligt spiralbundet album. Jag scrappade alltså alla LOsen först och limmade sedan in dem i albumet när alla var klara.

Jo, just det....sa jag det att jag dessutom gjorde 3 stycken 8x8 kanvas-tavlor till min syster...haha, det var helt klart en ganska busy week =D.

Edit: jag märker att en del bilder inte går att klicka upp och det beror på att blogger är så muppigt när det gäller många foton i samma inlägg. Jag har varit tvungen att stuva om bilderna och då tappar den tydligen länken till det större fotot. Tyvärr får ni hålla till godo med detta för jag orkar inte hålla på med det här inlägget längre, hahaha =D. De flesta bilderna går ändå att klicka upp.




























fredag 5 februari 2010

5 år!

Idag firar vi trä, jag och Mannen! Puss på dig, älskling