måndag 31 maj 2010

Riktig vinter till slut

Ytterligare en vinterLO. Mannen och hunden på mammas förstutrapp en kall annandag jul.

Mönstrat papper från Fancy Pants, alfabet från Prima och My little shoebox, blingbrad från Karen Foster, bling, pappersdekos, pompom-bollar och stickles.



söndag 30 maj 2010

Amigurumis

Har jättelänge varit sugen på att testa att virka Amigurumis och i fredags fick jag äntligen tummen ur och köpte lite garn.

Först ut blev en liten retrobaby. Den blev helt ok tycker jag även fast jag nog behöver köpa något garn som är lite mer hudfärgat. Hon bidde lite blek tycker jag allt =).


Igår kväll blev det en filur istället. Inte lika pilligt förutom armarna då som var hur jobbiga som helst. Men nu har jag lite ont i fingrarna så de får nog vila lite ikväll tror jag =) Men det var väldigt roligt så det blir absolut fler små kompisar vad det lider.

två systrar

Blev inte så mycket gjort i Bloggpartyt för min del men en LO fick jag till iaf. Utmaningen var en skiss med twist inne hos Helen.

Mönstrade scraps, alfabet från Making Memories, rubon från Hambly, fototurns från Tim Holtz, stämpel från Autumn Leaves, hemmagjord overlay, floss och tygdekoration.

freja målar

Denna gjorde jag oxå på träffen i Eksjö. Vi gjorde en liftstafett där jag var först ut att lifta en av Henriettas LOs. Sedan var det nästa persons tur att lifta mig osv osv. Jättekul att se hur LOsen utvecklades. Den sista LOn hade förändrats mycket från den första.

Mönstrat papper från Cherry Arte, alfabet från Making Memories, chipboard från Basic Grey.

lördag 29 maj 2010

vän för livet

En LO jag gjorde på träffen i Eksjö i februari. Modell är finaste vännen ever ♥

Mönstrat papper från Basic Grey, alfabet från American Crafts och Jenni Bowlin, fågel och bling från Prima, fotohörn från Crate, spets, knappar och blommor.

fredag 28 maj 2010

vinter

Känns verkligen udda att ha en massa vinterfoton att scrappa. Det brukar ju inte inträffa så ofta på de här breddgraderna direkt =). Här är från en promenad på Ramberget. Det var verkligen vackert med all snön!

Gjorde efter en skiss på 52 Sketches.

Alfabet från My little shoebox, stor blingstjärna från Basic Grey, blingbrad från Karen Foster, filtstjärnor från Panduro, pompom-band.

torsdag 27 maj 2010

Mamma

En enkel LO med nästan bara material från Basic Greys serie "Eva".

Mönstrat papper, stickers och alfabet från Basic Grey, blommor.

lördag 22 maj 2010

det är klart pappa ska ha en egen napp

Idag är det liten CC bland mina kära Tokar. Här är första alstret för kvällen. Efter en skiss från SWE.


Mönstrade papper från Scribble Scrabble, alfabet från Making Memories och Cosmo Cricket, blomma från Prima, pearl maker och vellum.

Falsk brevhög

Den här gjorde jag till svägerskan för länge sen men har helt glömt att ladda upp den. Det är en falsk brevhög och jag la ett presentkort i om jag inte minns helt fel. Tänkte länka till tutorialen men nu funkar inte sidan längre. Typiskt!





Mönstrat papper från Chatterbox, stämplar från Impress, Panduro och Nordic Art Stamps, stickles och band.

fredag 21 maj 2010

Pappsens lilla tjej!

Har hamnat i en riktig scrap-block just nu så det blir inte mycket gjort. Tur att jag har lite gammal skåpmat att visa =).

Die cuts och rubons från Fancy Pants, sticker från Basic Grey, alfabet från Doodlebug, blommor från Petaloo.

fredag 7 maj 2010

Therese & Jorunn

Den här är gjord efter en skiss från Little Dreamer Designs, den längst ner till vänster här. Fotot har min syster tagit.

Mönstrat papper och stickers från Bo Bunny, alfabet från My little shoebox, dew drop.

torsdag 6 maj 2010

Pysselshopping i Alingsås

Från förra sommaren. Jag och syster var och pysselshoppade i Alingsås. Vi kom hem med många trevliga saker!

Alfabet från My little shoebox, mullbärspapper, knappar, band, floss och stickles.



måndag 3 maj 2010

lördag 1 maj 2010

Omelett

Här har jag härmat en LO som Badanka gjort. Min blev ju inte riktigt lika snygg som hennes men jag är rätt nöjd ändå =D. Har använt en massa "skräp" på den här. Det är ganska roligt faktiskt.

Alfabet från October Afternoon, journalingrutan är från en Jenny Bowlin-förpackning, cs-blomma från Bazzill. Resten har jag ingen aning om.