lördag 25 september 2010

Litet inköp :-)

Har funderat på en groda ett tag nu och när jag var iväg till Kortmakaren tidigare i veckan så slog jag till! Den är så fiiiiin... och jodå, den stansar bra oxå =)

Blir spännande att se om detta fungerar, första inlägget från mobilen ever =)
Published with Blogger-droid v1.5.8

fredag 24 september 2010

Jo, jag lever...

...och som fina Linda så diskret påpekar i kommentaren nedan så ÄR det dags att blogga nu =). Det har ju faktiskt hänt en del sen sist, det är bara det att jag har varit otroligt lat det sista.

Bla har ju arbetet med våra balkonger dragit igång, äntligen! Så nu ska vi få nya fina, stora, inglasade balkonger. Det ska bli underbart! Det enda som är lite märkligt med det hela är att se gubbar springa omkring utanför fönstren när man bor på 6:e våningen. Känns lite skumt faktiskt =).

Sedan ska vi äntligen bli färdig med vår köksrenovering som legat lite på is ett tag (läs några år hehe) och i slutet av augusti fick vi hem nya vitvaror men det resulterade i att vi var utan spis i en hel månad, DET var mindre kul. Spisen fanns där men gick inte att använda pga att elen var felkopplad till lägenheten. I onsdags fick vi äntligen inviga den.

Jag har varit upp i Karlstad, eller rättare sagt Vålberg där söta systern gått och köpt sig ett litet, gulligt hus. Undertecknad gjorde en STOR insats med att riva tapeter, slipa spackel och måla tak ;D.

Och sist men inte minst så har vi ju haft vår årliga höstträff med nästan alla fina Stämpeltokar. Det var en alldeles underbar helg med en massa skratt, god mat, lite vin och en del scrap! Jag är så tacksam för vårt lilla gäng och den gemenskap vi har. Den har hjälpt mig genom mycket! Både Jen och Linda har beskrivit det så himla fint! Jag får inte till det lika bra så jag länkar istället och säger: -Jag håller med föregående talare till 100% =).

Och... jo, jag scrappade allt lite grand mellan maten, vinet och skvallret men det får jag visa någon annan dag =).