lördag 30 oktober 2010

På mässa

Härligt med mässa =)
Published with Blogger-droid v1.5.8

fredag 29 oktober 2010

Fler "skräpkort"

Äntligen fredag idag! Skönt med lite ledigt, dessutom stundar en väldigt rolig helg faktiskt. Hämtar Lillstrumpa på stationen vid halv fem, sen ikväll blir det bio och imorgon blir det scrapmässa. Och runt allt detta blir det så klart lite scrap, en massa skvaller, en hel del fniss och så lite vin.... eller kanske mycket, vi får se =).

Ytterligare två kort med lite överblivet material.


Detta har jag själv fått från början för att jag vann någon utlottning någonstans. Pappret är så himla coolt så jag ville återanvända det på nåt sätt. Monterade det på en kortbas, markerade texten lite med en svart penna och la till några blommor. Det blev snyggt tycker jag!


Die cuts från Fancy Pants, embossad cs från Bazzill, cool tygtejp, lite blommor och en brad.

tisdag 26 oktober 2010

I svåra stunder

Har ju en låda med kort på jobbet och kom på att det kanske vore bra med några kort för de lite svåra stunderna. Det blev väldigt enkla kort med blommor i fokus. Känns som att det alltid passar.

Texterna har jag skrivit ut efter förlaga från Mirabyll.




lördag 23 oktober 2010

Första barnbarnet

Den här är gjord med mestadels grejer från tre av kalenderpaketen förra året.
Att göra en blomma av det fina garnet och den snygga blombraden får min kära syster ta åt sig äran av! LOn blev lite bucklig för det krävdes en del lim men det var det allt värt =).

Alfabet från AdornIt, thrills från Bazzill, garn, blombrad, band, blommor och hattnål.


glädje

Vi är och äter tapas och Sophie tar en jättefin bild på sig själv och pappa.

Mönstrat papper från Bo Bunny, sammetspapper och alfabet från Doodlebug, journaling från Creative Imaginations och Jenni Bowlin, bling och blad från Prima, blommor från Panduro och Queen & Co, pappersknapp från Jenni Bowlin, brad och mullberry.


fredag 22 oktober 2010

En perfekt present

Vilken bra present det var !!! Tack än en gång syster, mamma och pappa!


Mönstrat papper från Basic Grey och Cosmo Cricket, alfabet från American Crafts, Doodlebug och My little shoebox, blommor, knappar och tygflärp.


torsdag 21 oktober 2010

Mors dag

Två morsdagskort gjorda efter en utmaning av Linda på en CC i våras.



Alldeles ny

En beställning på bebis-kort som jag gjorde någon gång i somras. Testade att använda ordet "ny" jag sett att andra gjort. En salig blandning av gamla spillpapper, alfabet, band, blommor mm.










onsdag 20 oktober 2010

Vildmarksliv

Rubons från Fancy Pants, alfabet från Carolees Creations, ram, journalingruta och datumblomman från Fancy Pants, blommor från YouDo (den stora infärgad med chalkdyna), fågel från Scrapworks, chipboardgren (oxå infärgad med chalk) och brad.



tisdag 19 oktober 2010

{1år}

En jättegammal LO som jag helt glömt att blogga om. Handlar om vår första bröllopsdag. Denna LO publicerades även i Allt om Scrap-tidningen. Det var väldigt roligt tycker jag.

Mönstrat papper, bokstäver och bling från Prima, chipboard-hjärtan, vellum, band, filttext och UTEE.


En massa UTEE i guld på den här LOn.

Jovisst är det ett mönstrat papper...

Ytterligare två kort med "skräp" från pysselbordet =). Och, just det... pappret med bokstäverna på första kortet är egentligen ett helt rubon-alfabet som är så yttepyttelitet så efter att ha försökt använda det ett par gånger bara så gav jag upp och rubbade på hela skiten lite random på ett vanligt vitt papper och bestämde mig för att det är ett mönstrat papper istället.... mycket, mycket bättre både för blodtrycket och det allmänna mentala hälsotillståndet =).

Stämpel från Stampin' Up.

måndag 18 oktober 2010

Spegel, spegel och lite hundar

Fler LOs med mestadels material från Fina Frökens decemberkit från förra året. Och ja, som alla säkert redan har förstått så ligger jag lite efter med publicering på bloggen.... men bara lite... det är faktiskt bara 11 månader sen jag gjorde dem ;D.

Mönstrat papper från Creative Imaginations, alfabet från American Crafts, blomma från YouDo, chipboard-ram, bling, vinyldekos, blingig brad från Karen Foster, liquid pearls.


Genombrutet papper från Basic Grey, alfabet från My little shoebox, blommor från YouDo, journalingruta, knappar, band, spets och brads.

torsdag 14 oktober 2010

Några vårkort

Några snabba vårkort gjorda av mestadels överblivet bös som låg och skräpade på pysselbordet =).



Stämplar från Stampin' Up och Impress.

onsdag 13 oktober 2010

Fy hundan vad snö

Ytterligare en LO om den väldigt vintriga vintern som var. Bella var inte överdrivet imponerad över vädret =).

Mönstrat papper från SEI, alfabet från American Crafts och Making Memories, bling från Prima.


tisdag 12 oktober 2010

Vinterpromenad

Det här pappret är egentligen ett sommarpapper med överblommade maskrosor. Jag har inga foton på barn som blåser såna så jag vände på det och gjorde om maskrosorna till hängande julkulor istället. Och de virvlande fröna fick med hjälp av gnistrig stickles bli yrande snö... typ =).

Mönstrat papper från Bo Bunny, alfabet från Sandylion och My little shoebox, pappersdeko från Elle Studio, bling, brad och Stickles.


måndag 11 oktober 2010

{skeptisk}

Jag tycker det här fotot är så himla härligt; jag ser verkligen skeptisk ut =).

Mönstrat papper och stickers från Bo Bunny, alfabet från Making Memories, måsvingar från American Crafts, bling från Prima, spetspapper, pärlfloss, garn och band.





fredag 8 oktober 2010

Utmaning: klädtag

Stina hade en kul utmaning. Hon hade sparat en massa roliga tags från kläder. Vi fick välja varsin som vi sedan skulle scrappa med. Jag valde en jättefin vintagetag som passade jättebra till layouten om farmor och farfar.

Mönstrat papper och chipboard-dekos från Basic Grey, blomma och pebble från Prima, alfabet från My little shoebox.


Jag la lite glace på texten "Rose Bud" på tagen men det syns dåligt här på fotot.

torsdag 7 oktober 2010

Färg + material

Ytterligare en utmaningsLO från träffen. Man drar två färger och tre material som man sen ska scrappa med. Mina färger blev rött och beige och materialen blev garn, öljett och charm.

Det mönstrade pappret från My Minds Eye fick jag av fina Linda. Det röda cs:et fick jag av lika fina Stina. Tack så mycket för bidragen =). Prickigt cs av Bo Bunny, wellpapp från Inkido, alfabet från Prima, blommor, spets, hattnål, charm, öljett och floss.


Textrutan är oxå från det mönstrade pappret. Det är en bit från den där cut-off stripen.

onsdag 6 oktober 2010

Träff-LOs

Den 17-19 september var det ju dags för en av Tokarnas två årliga träffar. Den här gången långt ute i skogen utanför Tidaholm, i ett underbart gammalt hus med spöken, uppstoppade djur och knarrande golv. Fantastiskt var det =).

10 LOs lyckades jag åstadkomma denna härliga helg och här kommer en första omgång.

Den här är från Liftstafetten där jag liftade en jättefin LO av Johanna. Mönstrat papper från Fancy Pants, wellpapp från Inkido, kartong från en Prima-förpackning, alfabet och bling från Prima, pärlspänne från Wild Orchid Crafts, blommor, spets och floss.


Här är till min egen utmaning; att använda både svartvitt och färgfoto och sedan riva det ena för en kul effekt. Bakgrund sprayad med Tattered Angels Chalkboard "Charcoal" och mall från Crafters Workshop, alfabet från Basic Grey, mönstrat papper från Bo Bunny, journalingruta från Fancy Pants, bling från Prima och filtram från Ruby Rock It.


Mönstrat papper från Bo Bunny och The girls' paperie, alfabet från Basic Grey, filtram från Ruby Rock It, chipboard och bling.

tisdag 5 oktober 2010

Falsk akvarell

Blomstämpel från Stampin' Up och falsk akvarell. Det blir verkligen snyggt utan att man egentligen behöver anstränga sig.

måndag 4 oktober 2010

På Vernissage

Idag var jag på vernissage hos Kortmakaren =). Det var Lindas fina LOs som ställdes ut. Det var en mycket trevlig tillställning med ost och vin och shopping =).

Och så fick jag min nya stoppare av Stina! Äntligen kanske jag kan sätta igång och montera ihop alla mina amigurumis som ligger och dräller.... hahahaha, eller inte *harkel*