lördag 20 november 2010

ego

Här har jag kombinerat två utmaningar från fina Linda. Dels att skriva en sån här "jag-dikt" och sedan att lifta LOn "A passion" som finns i det här inlägget. Det blev rätt bra, om jag får säga det själv =), och det var väldigt roligt att göra! Att kladda med färg kan ju aldrig gå fel liksom =).

Kraftpapper i botten, sedan sprayat med Color Wash Red Pepper, svart, röd och gul akrylfärg, svart fluid chalk, blandade chipboard-alphas, blommor från Panduro, wellpapp, öljetter, brad, snöre och häftklamrar.




lördag 13 november 2010

Höst

Cyberpyssel ikväll och här är första alstret. Har gjort utmaning nr. 6 i det här inlägget.


Stämplar från Stampin´Up, dymo.

fredag 12 november 2010

Pappa har konfimerat sig

Vi var ett gäng som beställde en massa såna här mister från Cosmic Shimmers i början av juni och de är så underbara ♥ Det här är första LOn jag gjorde med dem.

Mist från Cosmic shimmers, tejp från 7 Gypsies, mall från Heidi Swapp, dymo, garn, bling och öljetter.

lördag 6 november 2010

Haddenäran och en liten trädgårdstomte

Så skönt med helg igen! Kan undra om vi faktiskt ska få nåt vettigt gjort eller om vi mest ska skrota omkring i vanlig ordning =).

Stämplar från Whipper Snapper och InkyWings.


Stämplar från Stampin' Up.

måndag 1 november 2010

Det var ju tejp!

Iaf i två av paketen. I det tredje var det CB-dies och embossingfoldrar. Supersnälla Henriettae som har slagit in och donat så det inte ska fastna hos de dumma tylltrollen ;D Och tejpen då; MY GOD I'M IN LÖÖÖÖÖV! Känner genast ett trängande behov av ännu fler =)
Published with Blogger-droid v1.5.8

Pakeeeeeet =)

Någon som vill veta vad det är?
Published with Blogger-droid v1.5.8