torsdag 30 december 2010

Systrar

Det här har inte jag kommit på själv utan detta är en ren KOSA. Jag lyckas inte hitta det rätta inlägget men här är originalet och det är den här duktiga tjejen som gjort den.


Alfabet är kanske från American Crafts och så en väldig massa knappar =). Det är ritade stygn på bokstäverna.


onsdag 29 december 2010

Julafton

Här är ytterligare en LO med de underbara pappren från Pion Design. En julafton för länge, länge sen =).

Mönstrat papper, tags och vykort från Pion Design, alfabet från DCWV, bling och stor blomma från Prima, blommor från Wild Orchid Crafts och Kortmakaren, pins, bulliontråd, spetsband och filtbård.



fredag 24 december 2010

God Jul!

Published with Blogger-droid v1.5.8

måndag 20 december 2010

Halmbocken

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, inte många dagar kvar nu. I helgen gjordes det en väldig massa julgodis och det städades. I morgon hoppas jag att vi kan få till pyntet och granen. Jag har dessutom några julklappar kvar att fixa + att jag jobbar så det är lite mycket just nu... men, men det blir väl jul ändå även om jag inte hinner färdigt... det brukar det ju bli =).

Mönstrat papper och tag från Pion Design, alfabet från American Crafts och AdornIt, sammetsblomma från Maya Road, trähjärta från Alteas mix, spets, bling, band och små metallblommor.

fredag 17 december 2010

Fina Maud

Ikväll har vi cyberpyssel och här är första alstret. Vi får väl se om det blir nåt mer =).

Den är KOSAD efter den här LOn.


Mönstrat papper från Crate och Basic Grey, journalingstickers från Crate, alfabet från Papermania, glaspebble från Prima, washitejp, virkad blomma och journalingblad.

Saknad

Sent ikväll är det exakt 1 år sedan som farmor gick bort. Även om sorgen och saknaden har sjunkit undan så är hon fortfarande väldigt ofta närvarande i mitt medvetande. Hon finns fortfarande med mig.

Den här LOn har flera år på nacken och jag har redan visat den här i bloggen. Det är inget märkvärdigt med själva LOn men jag tycker att fotona på farmor och Mannen är så himla fina. Det är så här jag kommer att minnas henne.


torsdag 16 december 2010

Högt över havet

En väldigt liten Bella som har hamnat väldigt högt upp =).

Mönstrat papper från MME, alfabet från Cosmo Cricket, rosknoppar från Wild Orchid Crafts, metalldeko från Tim Holtz, brads, band och photo turns.

söndag 12 december 2010

liten och glad

Tredje advent redan... tiden går så himla fort! Nu är det bara knappt två veckor till julafton och som vanligt så är jag ute i jättegod tid med alla förberedelser... NOT =D. Idag får jag nog försöka bli färdig med julkorten iaf, de ska ju helst skickas nu i veckan.

Här kommer dagens LO, inte så julig kanske... men röd iaf =)

Mönstrat papper från Sandylion, rubons från Basic Grey och kanske DCWV, blommor från Kortmakaren och Wild Orchid Crafts, blad från Wild Orchid Crafts, glaspebble, spets, dymo och en gammal mätsticka i metall.

lördag 11 december 2010

Fina pappa

Idag kommer päronen och Lillstrumpa ner hit till Götet och vi ska gå på Liseberg. Det ska bli kul! Det är ju så vackert på Liseberg nu med alla ljusen och nu när vi faktiskt har riktig vinter här i Göteborg oxå så är det extra fint och juligt.

Och eftersom det är pappsen dag i dag, HIPP HIPP HURRA, så får det bli en LO med fina pappa =).

Stämplat med bubbelplast och akrylfärg, alfabet från AdornIt, filmstrip från Tim Holtz, bling från Queen & Co, spets, pin, garn och smyckedelar i pärlemo och metall.

Konstigt ljus i det här fotot, färgerna är egentligen som i den första bilden.

fredag 10 december 2010

söstra mi

Den här LOn gjorde jag på en CC vi hade i juni och den är KOSAD/liftad av den andra LOn i det här inlägget.

Mönstrat papper från Creative Imaginations och Sassafras Lass, alfabet från American Crafts, tags från Basic Grey och Elle Studio, bling från Prima och Basic Grey, biljetter från Sky Blue Pink, mist från Tattered Angels, band och fjärilsdekos. Ramen runt fotot har jag ritat på frihand och sedan färglagt med Tombow-penna.



torsdag 9 december 2010

8 is enough

Tidigt i höstas var det väldigt på tapeten med en utmaning som kallas "8 is enough". Vad den går ut på är att man ska klara sig på enbart 8 saker inklusive mönstrat papper. Det man får lägga till utöver de 8 grejerna är enfärgat papper, penna och skärmaskin. Jag har dock fuskat lite eftersom jag har använt chalk på ett par stycken.

Sedan skapar man minst fyra LOs med hjälp av materialet. Jag fick ihop hela 7 stycken LOs. Och egentligen fanns det lite material kvar men då var jag rätt trött på det så jag la av där. Jag gjorde inte alla sju på raken heller utan jag gjorde först fyra stycken och sedan tre vid ett senare tillfälle. Man blir rätt trött på att använda samma grejer hela tiden. Jag har gjort dem i den ordning som de visas nedan.

Materialet jag använde var två dubbelsidiga papper från Basic Grey och ett enkelsidigt från DCWV, ett alfabet från Pink Paislee, ett journalingblock från Making Memories, ett paket blommor från Prima, en förpackning bling från Prima och en förpackning epoxy-stickers från Rob and Bob.













onsdag 8 december 2010

Dumstrutar

Hmm, ja... här är vi på Liseberg i fina hattar!?! pga ett vad som väl inte gick sådär jättebra för nån av oss =). Kul hade vi iaf!

Mönstrat papper från Fancy Pants, alfabet från American Crafts och Making Memories, journalingstämpel från Autumn Leaves, krokodilklämma, garn och vellum.

tisdag 7 december 2010

Surö bokskog

Det är roligt att scrappa gamla foton tycker jag. Det här är riktigt gammalt, från tidigt 80-tal och vi är på utflykt till en bokskog.

Frills från Doodlebug, alfabet från Cosmo Cricket, rubons från Hambly, fjärilsdeko, band, knapp och floss.

Födelsdagsblomster

Älskar verkligen min washi-tejp


Washi-tejp, alfabet från Heidi Swapp och AdornIt, dymo, wellpapp och blomma i trä.


måndag 6 december 2010

Pysselhelg med Lillstrumpa

I juli var Lillstrumpa här och vi pysslade hela helgen, typ =). Dessa LOs bidde resultatet.
Fotoram från MME, alfabet från Pink Paislee, guldiga band från Avec, mist från Tattered Angels, mask från Tim Holtz, bladband, brads och fjärilsdeko. Foto taget av Leif.


Mönstrat papper från MME, alfabet från AdornIt, stickles. Foto taget av Sophie.


Alfabet från American Crafts, bårdstans från Martha Stewart, stickers och fjärilsdekos.



Mönstrat papper från okänd tillverkare, overlay från Best Creation, alfabet från American Crafts och My Little Shoebox, journalingruta från Maya Road, photo turns och metallplakett från Tim Holtz, blomcenter från Panduro, tygblommor, fjärilsdeko, stickers, charm, brads och floss.


söndag 5 december 2010

CC i april

Några LOs från CCn i april. Första utmaningen jag gjorde var att man skulle inspireras av en affish.


Blommor från Prima, bling från Artoz, alfabet från My little shoebox, Doodlebug och K & Company.


Nästa är till min utmaning att inspireras av introt till Criminal Minds.


Mönstrat papper från Jenni Bowlin, alfabet från Making Memories, journalingruta från Creative Imaginations, bling från Prima.

Kongahällamässan

Ligger ju lite efter med publiceringen här på bloggen så jag får väl försöka trycka ut lite extra nu då om jag ska komma ikapp nån gång =).
De här gjorde jag på Kongahällamässan i april. Till tävlingar allihop. Den första var en skiss tror jag. Den andra var monokromatisk och den sista utmaningen bestod i att lifta mässans logga.

Mönstrat papper från Making Memories, alfabet från American Crafts och Doodlebug, journaling från Creative Imaginations, stjärnbling från Prima, sammetsblomma från Queen & Co.


Alfabet från American Crafts, chipboard från Bo Bunny, sammetsblomma från Maya Road, pappersblommor och bling från Prima, spets och floss. Det mönstrade pappret vet jag inte var det är ifrån.




Alfabet från My little shoebox, blomma och bling från Prima, metalldeko från Tim Holtz, öljett, brad och garn. Det mönstrade och die-cut bilden är okänt.



lördag 4 december 2010

Så trygg i farfars knä

Stort tack för alla kommentar till de sista inläggen, det värmer mycket ♥

Linda, pärlkvisten i det förra inlägget (och i det här) har jag inte gjort själv, hittade dem på senaste mässan. Men nu när jag har en förlaga så funderar jag på att göra egna, det ser ju inte så hemskans avancerat ut ändå =).

LOn är gjord efter den här skissen.

Mönstrat papper Pion Design, alfabet från AdornIt, rubon från Daisy Bucket, sammetsblomma från Maya Road, pin från Tim Holtz, charms från Alteas mix, band från Kortmakaren, pappersblomma, wellpapp, små metallblommor och pärlkvist.




torsdag 2 december 2010

Matstrejk

Japp, det här är ack en så vanlig syn hemma hos oss även om det har blivit lite bättre med åren. Ett tag skulle ju skithunden aldrig äta ;D.

Spray från Tattered Angels och Cosmic, alfabet från Doodlebug, washitejp, tygbrad och pärlkvist.