måndag 31 januari 2011

Blått och brunt

Två enkla kort med lite överblivet bös =).

Stämpel från Stämpelboden.

söndag 30 januari 2011

Capella Ecumenica

En LO med bara grejer från mitt kit förra våren. Bilder från när vi var på bröllop i Capella Ecumenica för många år sen. En underbar liten stenkyrka! LOn blev väl inte lika underbar... men, men... moving on =).

Mönstrat papper från Scribble Scrabble, alfabet från Scenic Route, filtranka och bling från Prima, blommor från Prima och Wild Orchid Crafts, pin från Tim Holtz, tårtpapper och journalingruta.

lördag 29 januari 2011

Kort till det manliga släktet...

... är inte alltid så lätta att göra men dessa pysslade nästan ihop sig själva faktiskt. Och hemligheten ligger i ett underbart die-cutark från 45 Graphics =)

Sedan har jag lagt till lite mönstrat papper, bling, band, knappar, charms mm






fredag 28 januari 2011

Pappa och farbror Jan

Det här är oxå en ren KOSA men tyvärr vet jag inte vart den kommer ifrån.
Mönstrat papper från Adornit, brads från Making Memories, rubon från Avec.

torsdag 27 januari 2011

färgstark

Den här är gjord med enbart grejer från Lenas fina färgstarka kit från förra sommaren. Kanske skulle plocka fram det igen nu när det är så tradigt väder, så man får en påminnelse om att det blir bättre snart =).
Scalloped papper från Deja views, mönstrat papper från Anna Griffin, alfabet från Doodlebug, bling och blad från Prima, filmstrip från Little yellow bicycle, blommor från Bo Bunny, blombrad och hattnål.



onsdag 26 januari 2011

Julkort 5

Här är de sista =).




Julkort 4





Julkort 3

Paket nummer 2 i vår julkalender hade så fint papper med träd på så jag räddade lite och gjorde två julkort. Tack Cia... återvinning när den är som bäst =).



Julkort 2 (efter skiss)

Dessa är gjorda efter den här skissen.


Julkort 1

Så, då drar vi igång julkortskavalkaden =). Jag vet att det nog inte är så kul med julkort i januari men jag vill ha det dokumenterat för min egen skull så ni får stå ut ;D.




tisdag 25 januari 2011

Buspojkar

Den här var det rätt länge sen jag gjorde, vet inte varför den inte hamnat här tidigare. Det här är en ren KOSA så det är inte min idé. Tyvärr vet jag inte var originalet kommer ifrån ursprungligen.

En massa spillpapper, alfabet från the Scrapbookhouse, blingdeko från Fancy Pants.

måndag 24 januari 2011

2 snabba grattis-kort

Det bidde två snabba grattiskort till december månads födelsdags"barn" =). Syster fick det vänstra och pappa det högra.

Stämpel från Autumn Leaves.

söndag 23 januari 2011

Fars dag

Eftersom jag är konstant efter med att publicera här på bloggen så kommer här fjolårets fars-dagkort =). Jag tänkte att jag skulle få upp dem före julkorten åtminstone =D.


onsdag 12 januari 2011

Äntligen stjärnor

Hoppas alla hade en trevlig nyår, vår var lugn och skön som vanligt. Vi hade vissa problem att se fyrverkerierna klockan 17 dock eftersom vi fortfarande inte kom ut på balkongen =P. Men nu har de äntligen tagit bort spärren för dörren så igår var det premiärtur där ute. Mycket fint blev det minsann =).

Hade väl tänkt att visa de julkort jag gjorde (blev inte så många den här gången) men eftersom jag har varit lat med redigering av foton det sista så får det vänta lite till. Får visa den här i stället som jag gjorde för ett tag sen. Har använt de fina stämplarna som finaste Linda har designat . LOn är gjord efter den här skissen.


Mönstrat papper från Basic Grey, Creative Imagination, DCWV och Doodlebug, alfabet från Making Memories, stämplar från Kortmakaren, washitejp, dymo och chipboard-stjärna embossad med silver-ep.