söndag 27 mars 2011

älskade farmor och jag

Det här är endera en KOSA eller en skiss men jag har ingen aning om vart jag hittat den. Jag är inte många dagar gammal här och kolla in farmors blus... så 70 hahahaha =). Det är kul att scrappa de här gamla fotona tycker jag!

Mönstrat papper från Scribble Scrabble, alfabet från AdornIt, fjärilstickers från K & Company, rickrack-band.


måndag 21 mars 2011

älskade vän

Jag tycker det är rätt kul att försöka få till LOs med grejer från julkalendern. Många gånger passar ju grejerna ihop så bra + att det är väldigt praktiskt eftersom grejerna ju ligger där ihop liksom. Det här är första LOn jag gjort med nästan bara saker från kalendern. Det enda som inte är från kalendern är cs, wellpapp och en bit snöre.

Filtbård från Prima, solrosstickers och tygblomma från Victorias design house, kraftsticker från Basic Grey, manchesterbrad från JB, plasttag från Tim Holtz, bokstäver utskurna med Slice alfabet "Nursery Rhymes", wellpapp, snöre och rickrack-band.


söndag 20 mars 2011

syskonen Karlsson

Jaha, så var helgen slut... IGEN! Att det ska gå så fort varje gång, och inte får man så mycket gjort som man borde heller. Jaja, lite pysslat har det blivit iaf, en LO som är nästan färdig och en sida i min art journal som blev riktigt bra om jag får säga det själv =).

Ska försöka ta mig i kragen och fota mina art journal-sidor nån dag. Har ju hållt på sen mellandagarna så det är väl dags att visa dem nu kanske... men tills dess... här har ni SYSKONEN KARLSSON.... minsann =).


Mönstrat papper från Fancy Pants, alfabet från DCWV och Cosmo Cricket, rubons från Hambly, stickers från Doodlebug, bling från Prima, spets, blommor, knappar och floss.

lördag 19 mars 2011

Scrapkryssning del 2

Andra kursen på lördagen hette "Gömt och handgjort". Vi gjorde en egen stor fin blomma av utstansade blommor som vi vätte med vatten och knöcklade ihop. Sedan gjorde vi en liten bok med plats för extra foton eller minnessaker.  


Mönstrat papper från Maja Design, alfabet från Making Memories, brads och band. Alfabetet ingick inte i kursen, det har jag lagt till själv.







Efter den här kursen så var kursandet klart för den dagen. Vi hade några timmar på oss innan middagen skulle serveras så jag och syster passade på att plaska runt lite i äventyrsbadet på hotellet. Det var en väldigt fin anläggning och vi provade vågmaskinen, jaccuzzi och slutligen lyckades jag lura syster att åka i vatten-rutchbanan. Det var riktigt kul =)!

På kvällen var det karibisk buffé och för de som ville fanns tid för eget pyssel några timmar men jag och syster var rätt trötta så vi avslutade med lite shopping och sedan stöp vi i säng.

fredag 18 mars 2011

midsommarflicka

Har gjort en KOSA efter den här LOn fast jag vände lite på den.

 Mönstrat papper från Doodlebug och Prima, alfabet från My Little Shoebox, band, spets, blommor, bling, knappar, tygblomma, en gammal klädnypa med ett hjärta på och en getingknapp från YouDo.




torsdag 17 mars 2011

I ett hav av grönska

En gammal fin bild på farmor. Jag har haft den liggande länge men med Fina Frökens januarikit så föll allt helt plötsligt på plats. Så himla kul när det händer. 

Mönstrat papper från We R Memory Keepers, alfabet från American Crafts, knappar från Jenni Bowlin, biljetter, pins, spets, floss och en äppelstämpel av okänt ursprung.

onsdag 16 mars 2011

Scrapkryssning del 1

Sista helgen i februari var jag och Lillstrumpa på Scrapkryssning. Det var riktigt roligt även om det var lite väl högt tempo på kurserna. Speciellt de två första kurserna som låg på lördagen var helt hysteriska =). Efter första kände jag mig helt urblåst i huvudet och hade nog behövt sova en timme eller två men med bara 30 minuters rast till nästa så var inte det att tänka på.

Men vi kanske ska börja från början =). Båten gick klockan 9 på lördagen och till en början kändes allt superbra men ganska snart började det gunga lite väl mycket för min smak så naturligtvis blev jag sjösjuk eftersom jag glömt att ta åksjuketabletter. Så större delen av resan var jag ett synnerligen tråkigt sällskap som mest satt och stirrade på horisonten och försökte undvika att kräkas. Och den underbara brunchen som ingick i resan hade jag ju ingen större glädje av. Men väl av den förbaskade båten så mådde jag prima igen =).

Hotellet låg alldeles bredvid terminalen så det tog bara några minuter att gå dit. Vi var uppdelade i två grupper med varsitt konferensrum. Och i korridoren utanför hade Arkivet sin butik uppställd.

Vi fick ett välkomstkit bestående av två cs, tre mönstrade papper från Maja Design, pippigul wellpapp och ett minialbum med svarta albumblad och frostad pärm.



Första kursen hette "LO med lagerillusion och pappersvolang" och var den i mitt tycke mest krävande kursen. Det var väldigt många olika moment som skulle göras på bara 90 minuter. Men det var roligt och lite nya tekniker lärde jag mig allt.

Mönstrat papper från Pion Design, metalldekos, bling, brad, magnetalfabet. Bling, brad och magnetalfabetet ingick inte i kursen, det har jag lagt till själv.


Rivet och rullat papper.



Handgjorda blommor av retropunchar. Fuktade, chalkade och knycklade.

Pappersvolangen; kanten gjord med Martha Stewart-punch sedan chalkad och veckad.

onsdag 9 mars 2011

Näääääeeeeee!

Hur gick det här till? Vart tog våren vägen? Och det snöar inte lite heller. Det syns inte riktigt på fotot men det vräker ner och yr som värsta snöstormen. Blä!!!
Published with Blogger-droid v1.5.8

söndag 6 mars 2011

Kolla vad jag hittade igår!

Published with Blogger-droid v1.5.8