måndag 30 maj 2011

*NI 2*

Det här är en KOSA av Malena. Har härmat i princip allt =).  

Mönstrat papper från Basic Grey, laserskuret papper från KI Memories, alfabet från American Crafts, filtband från Queen & Co, journaling från Maya Road, epoxyhjärtan från Panduro, blommor, band, snöre och brads.



söndag 22 maj 2011

Kul på träff

På Kortmakarmara i Floda. Det var en väldigt bra träff!
Published with Blogger-droid v1.5.8

fredag 20 maj 2011

För alla över 85

Farfar fyllde lite halvjämnt strax före påsk. Han vill ju egentligen inte ha något men jag vet att godis alltid är uppskattat så därför fick det bli det i en lite upphottad burk. Det är en sån där godishink som man kan köpa lösgodis i på Coop. Jag har klätt den med mönstrat papper och ett band i ovankant. Locket har oxå fått lite cs och mönstrat papper och lite dekorationer.

Idén med texten på tagen är inte min egen. Såg det i någon blogg för ett tag sedan. Jag tycker det är lite roligt, under förutsättning att mottagaren är äldst då förstås =).


Mönstrat papper och tag från Basic Grey, alfabet från Pink Paislee, stämplar från Prima och MM, vita blomman från YouDo, den stora blomman är hemmagjord, lite blad, band, pärlfloss, vanlig floss och så Adirondack Acrylics (Dimensional Pearls) för att dölja skarven på sidan.

 



torsdag 19 maj 2011

Mer påskkort

Ytterligare ett gäng påskkort. Alla dessa är i mindre storlek, typ 10 x 7cm.









Påskkort

Jag brukar inte göra påskkort men efter att ha köpt ett jättefint klippark från Pion Design med kycklingar, tuppar och små harpaltar på så kändes det ganska givet att jag skulle göra ett undantag i år.




onsdag 18 maj 2011

Kongahällaträffen

För snart två veckor sedan var det dags för Kongahällaträffen. En väldigt trevlig träff. Först ut var en utmaning där man skulle inspireras av en bild, ungefär som ett mönstrat papper med blommor i färgerna rött, gult och turkost. Så här blev min tolkning. I den här utmaningen fick jag inget pris men däremot fick systern ett. Stort grattis till  henne =). 


Washitejp, garn och blingpil från Basic Grey, alfabet från K & Company, blommor, bling, wellpapp och dymo.




Nästa utmaning jag var med i var en skiss. Och här fick jag faktiskt ett pris, första gången det inträffar på en träff =).

Papper från Maja Design, alfabet från My little shoebox, kantstans Martha Stewart, stämpel från Lil Davies, spets, bling, blad, egengjord blomma och pärlfloss.



Och här är priset jag fick. Jättefina papper från My Little Shoebox, matchande cs, en tag, några hjärtbrads och ett fint prickigt band.


Baksidorna.



Sista utmaningen jag var med i var att göra något altrat. Jag valde att göra en presentpåse. Även här fick jag ett pris.

Mönstrat papper från Maja Design, litet tårtpapper, alfabet från AdornIt, band och den lilla vita blomman är oxå från ett band.

Och här är priset jag fick. Ett minialbum i form av en blomma och fina blommor från Prima.


Sedan så var det en del utlottningar under dagen, bland annat av Maja Designs nya kollektioner. Så nya att de inte ens hade släppts då. Och jag hade sån tur att jag vann ett gäng såna. Helt underbara papper!

Framsidorna

Baksidorna


(Jag ber om ursäkt för den taskiga formateringen i det här inlägget. Blogger vill inte alls göra som jag vill idag. )

tisdag 17 maj 2011

Scrapkryssning del 4

Den sista kursen var den jag såg fram emot mest eftersom jag misstänkte att vi skulle göra något i steam punk. Och det var det ju oxå... även om jag nog egentligen tycker att detta är lite steam punk light men det var kul ändå. Denna kursen var oxå den där det gick att free base:a en hel del och det var rätt skönt efter tre väldigt styrda kurser.

Mönstrat papper från Graphic 45, metalldekos, fjärilar stansade och torrembossade med Nellie Snellen-stansar.





Efter denna kursen så var det slut för denna gång och det var bara hemresan kvar. Efter ditresans myckna gungande så var jag rätt nojjig över hemresan och lättnaden var total när jag lyckades komma över en åksjuketablett av en av Arkivets tjejer. Naturligtvis så gungade det inte ett dugg =).

måndag 16 maj 2011

Scrapkryssning del 3

Glömde visst av att fortsätta med de här inläggen. Tredje kursen var en alter-grej, att göra en hemlig låda av kuvert. Jag har gjort en sån här tidigare så denna kursen kändes inte lika hetsig som de första två. Min låda är inte helt färdig än, ska fixa lite mer med framsidan, sätta på någon form av stängning och sedan måste jag dölja den fula kanten invändigt lite. Man skär ut hålen i kuverten först och sedan göra man själva lådan som sen ska stoppas ner i hålet. Och även om jag hade mätt och mätt och mätt en gång till så blev ju lådan lite för stor så klart så jag fick ta fram stora kniven och karva lite i kanterna och det blev lite tufsigt =). Så jag får försöka dölja det med något band eller nåt.

"Frimärke" från Graphic 45.



tisdag 10 maj 2011

Uppdatering på gång...

Lite tyst här men det är på gång lite uppdateringar snart. Bloggen har varit lite krånglig och inte velat visa bilder men det verkar bättre nu. Jag har ju en massa nytt att visa; dels från träffen i Bålsta med bästa vännerna i april, en massa sidor scrappade efter det och inte minst från Kongahällaträffen i lördags där jag tom fick pris i två utmaningar OCH en utlottning! Helt otroligt... jag som aldrig brukar vinna något =).