söndag 30 oktober 2011

Jag vill tillbaka

Vi har nu gått in i andra fasen av renoveringen... vi har fått en evakueringslägenhet här i området så jag är nu återförenad med Mannen och Hunden, skönt =). Och vi har kommit halvvägs! Ja, rent tidsmässigt iaf... tittar man in i badrummet så ser det ju inte direkt halvfärdigt ut... fortfarande helt betongrent! Jaja, det blir väl bra när det blir färdigt får vi hoppas. Dock hade de lyckats repa nya spisen förra veckan så det känns ju inte så roligt. Vi har klagat så får vi se vad det leder till.

Så, skönt med evakueringslägenheten men det blir inte lika mycket pysslat. Det är ju en nackdel. Dels är vi ju inte där så mycket och dels så är det väldigt kallt eftersom de ska byta termostater på alla element så det finns ingen värme. Så det blir gammal skåpmat idag med =).


Mönstrat papper från Anna Griffin, alfabet från Ki Memories, mask från Tim Holtz, stämpel från Panduro, mist från Mister Huey´s och Cosmic Shimmer, bling.

onsdag 5 oktober 2011

Korv med bröd

Förra onsdagen så startade ju vår stamrenovering. Usch, säger jag bara =S.... man får ju intala sig att det blir bra när det blir färdigt... men att åka 6 våningar ner för att gå på toa ute på gården är ju sådär faktiskt. Dessutom är jag ju gräsänka nu ett tag eftersom Mannen och Hunden kamperar hos min mamma, som i sin tur kamperar hos min pappa. Anledningen till att Mannen och Hunden inte kamperar hos pappa är för att pappa har två katter och anledningen till att de alls kamperar någon annanstans än hemma är för att det inte är tillåtet med husdjur i lägenheten dagtid under hela renoveringen. Rörigt är ju bara förnamnet =). Men som gräsänka blir det ju en del pysseltid iaf... och DET ska man vara glad för!

Igår fastnade jag helt i det nya träsket METAL ART! Så jäkla kul! Har gjort en flasktag och en låda och hann precis börja på en skylt innan det var dags för sängen. Och det bästa av allt är att jag inte behövde köpa en massa, bara aluminiumtejpen. Kolla in det här så förstår ni hur kul detta är =). Men ni får inte se något av vad jag gjort än, har inte fotat och dessutom är datorn med kameraprogrammet hos Mannen. Får se om jag orkar lägga in det på jobbdatorn oxå. 

Men nåt måste jag ju visa så det får bli den här istället. Har grävt djupt i fotohögen igen, ända ner till slutet av 80-talet =D.  


Mönstrat papper från Cosmo Cricket, alfabet och förpackning från Making Memories, mask från Crafters Workshop, mist från Tattered Angels, textstämpel från Stampin´ Up, bling från Prima, stickers från Jenni Bowlin, förpackning och tygknappar från TPC Studio, floss, wellpapp, blommor och akrylfärg.