tisdag 31 januari 2012

Mats 50 år

Kort till en kollega som fyllde 50. Han är en stor cykelfantast så temat var ganska givet =). Det är olika mönstrade spillbitar, blommor från Prima, YouDo och Panduro, filmremsa från Tim Holtz, dymo, bling, spets och en brad. Cyklisten har jag skrivit ut från nätet. Cykeln har jag böjt till av kopparfärgad metalltråd efter en förlaga som jag oxå skrev ut från nätet.  





måndag 30 januari 2012

Snabbscrapp på träffen i Bålsta

På träffen i Bålsta förra våren var det premiär för en ny utmaning... Snabbscrappen! Jätteroligt men helt hysteriskt =). Det går ut på att man bara har 30 minuter på sig att göra en LO, från val av foto till slutpiff. Det är stressigt men roligt. För att det ska bli helt rättvist brukar vi ställa en timer på en slumpvis tid och när den ringer så ställer vi om den på 30 minuter och så är det bara att köra. Vi körde två omgångar i Bålsta och så här blev mina.


Mönstrat papper från Echo Park och Basic Grey, embossat papper från Coredinations, alfabet från Making Memories, journaling a´la Mirabyll, washitejp, bling och häftklamrar.



Mönstrat papper från Echo Park och Canvas Corp, alfabet från October Afternoon, bling från Papermania, blad.



Det var väl inte helt genomtänkt att börja figurklippa just på den här utmaningen men jag hann färdigt iaf. Även om det var på det berömda =).

lördag 28 januari 2012

Kan nog köpa några fler....

Nä, jag har nog inte så många stämplar när jag tänker efter =D


fredag 27 januari 2012

Kortlåda

Jag har ju lite kort till försäljning på jobbet och tidigare hade jag en enkel korg. Den började dock bli lite full och rörig så jag fixade till en lite större låda med indexkort så är det lättare att bläddra och framför allt är det lättare för mig att se vad som finns och vad som eventuellt behöver fyllas på.



torsdag 26 januari 2012

Julkort 3

Sista omgången. Här är de där blommorna jag visade tidigare idag.




Julkort 2

Nästa omgång julkort!












Julkort 1

Japp, lika bra att få det överstökat... här kommer första batchen. Det är lite blandade papper och dekos men de flesta mönstrade kommer från Graphic 45 och den här paper paden. Det blev ganska många enkla kort den här gången för tiden räckte inte riktigt till.












Egna blommor

Någon som minns det här inlägget? Ja, det förutsätter ju att jag har några läsare kvar öht förstås hahaha ;D. Hur som helst så blev det här resultatet. Jag har använt Tatttered Florals från Tim Holtz och kollat olika tutorials på tuben, finns hur många bra som helst. Roligt att göra egna som blir helt personliga, även om just de här inte har världens högsta verkshöjd kanske =). Alla i den här första bilden är gjorda av handgjort ljusrosa papper men jag insåg ganska snart att så himla många ljusrosa blommor gör jag nog inte av med så jag sparade några och mistade resten i andra färger.




Efter första batchen så hittade jag lite mer handgjort papper så det blev några till.

 



Dessa är gjorda i vanligt presentpapper. De blev riktigt roliga och hamnade på några av julkorten sen.

onsdag 25 januari 2012

Go juuuuul, go juuuuuuuuuuuuuul....

...förlåt den ruskigt dåliga rubriken men det är faktiskt Jens fel ;D. Varje gång jag tänker på att jag måste uppdatera bloggen så tänker jag på hennes sista kommentar till mitt senaste inlägg... och så får jag den här låten på hjärnan http://www.youtube.com/watch?v=qqxRbWUiS40 hahaha =).

Jaja, nu börjar jag få lite ordning på tillvaron (och datorn) igen så kanske att bloggen kan få lite nytt liv. Jag planerar iaf stort för att dumpa ut en massa gammal skåpmat.... och julkorten så klart ;D.

Renoveringen blev till slut klar, nån vecka före jul och vi är supernöjda. Så himla härligt med nytt och fräscht badrum. Vi badar som aldrig förr hahaha =). Helt problemfritt var det ju inte, bla satte de elementet på fel vägg och monterade upp fel brytare till tvättmaskinen men det blev ändå bra i slutändan. Elementet flyttades och rätt brytare inhandlades, allt på deras bekostnad så vi är mycket nöjda. Och så här blev det! Hade tänkt att visa lite förebilder här oxå men de verkar vi ha slarvat bort, mycket irriterande =(. Så ni får tro mig på mitt ord när jag säger att det är en klar förbättring =D.


Och spisen ja... det ordnade sig med den oxå.... helt plötsligt när vi kom hem en dag så var repan borta. Jag har ingen aning om hur de bar sig åt men borta är den. Handtaget ser ut som nytt!