måndag 15 september 2008

Välkommen Vidar

Handgjort kort från Format, mönstrat papper från Basic Grey, stickers från Doodlebug, bebis-stämpel från Reprint, textstämpel från Pysselmyran, biljett från Mirabyll, band från Panduro, kronan är embossad grungeboard från Tim Holtz, chalk och bling.

EDIT: Biljetten kommer från SusanneSJ.




söndag 14 september 2008

En hjärtlig igelkott

Har pysslat en liten present till lille Vidar. Igelkotten är köpt på ToysRUs sedan har jag sytt hjärtat av röd filt. Även "V" är gjort av filt fast svart. Satte först fast det med dubbelhäftande tejp och sydde sedan fast det för hand. Sedan är hjärtat fastsytt i magen och i tassarna.


lördag 13 september 2008

Kort-beställning

Bladen är en del av en stämpel från Inkido, blommor från YouDo.

Bebisstämpel från Stämpelboden, textstämplar från Inkywings.


Bladet uppe till höger är del av en stämpel från Inkido, swirlsen är Autumn Leaves, lövet är Stampin Up och den nere till höger är oxå Inkido.


Fyren är Impression Obsession, lövet är Stampin Up, blomrankan Inkido.



Stor fjäril från Stämpelboden, små från Halos, textstämpel från Stampington och den fyrkantiga bladstämpeln är från Heindesign.

torsdag 11 september 2008

Format

Det blir tydligen en sista!?! öppet-dag till hos Format. Det har grävts fram fler saker och det måste nog undersökas, hahaha så jag får nog ta en tur till helt enkelt :D. Petraso har även skrivit lite om vad som finns kvar.

måndag 8 september 2008

läsa upp & ner


Mönstrat från Basic Grey, stickers från Doodlebug, dew drops från Impress, journaling-ruta från Mirabyll, genomskinliga blommor i plast.

söndag 7 september 2008

Faster för tredje gången....

Jaaaa, jag blev faster idag igen :D. En liten Vidar föddes 6.12 i morse. Fick precis veta det. Stort GRATTIS till de nyblivna föräldrarna.



i väntans tider...

Idag är det BF för min bror och svägerska. Har inte hört något än så vi får väl se om det blir idag eller inte. En liten pojk ska det vara där inne iaf. Så mycket vet vi :D.

Jag och Mannen önskar dem stort Lycka Till och hoppas att allt går bra!



lördag 6 september 2008

ring RING

Har inte scrappat på några dagar nu. Håller på med en beställning på 20 kort. Men igår så fick jag ett ryck och lämnade korten för en stund. Det bidde två LOs. Här är den första. Har testat Mirabylls journaling-rutor. De är så himla bra :D.

Mönstrat från Cosmo Cricket, stickers från American Crafts, blommor från You Do, journaling-ruta från Mirabyll som jag bytt färger på, lite bling.

torsdag 4 september 2008

Sista shoppingen på Format

Idag var sista dagen som Format hade öppet. Egentligen var det i lördags som var sista dagen men det blev tydligen en dag till. Och idag var det helt sjukt bra erbjudanden! Grab bags med omonterade för 50:-/st, jag köpte två såna. Grab bags med monterade för 50:-/st, jag köpte en sån påse. Och påsar med lite av varje för 50:-. Jag köpte en sån och det var enbart för stämpeln som låg i och bara den kostade egentligen 145:-! Ni förstår ju vilka kap jag gjort idag :D.

Sedan köpte jag en del snoddar oxå, 60% rabatt på dessa. Och sedan kommer vi till det bästa av allt; 69:- för 30 kort OCH 30 kuvert! Helt otroligt! Jag köpte en bunt av bara handgjorda kuvert och kort och en bunt av andra. Det är ju helt sjukt billigt!

Dynorna och vissa av stämplarna har jag väl tänkt att sälja men det mesta var bara bra grejer.