söndag 29 november 2009

Trevlig 1:a advent

Hoppas att ni alla har haft en jättetrevlig 1:a advent! Här har vi druckit glögg, ätit saffransklipp och pepparkakor, lyssnat på årets första julmusik, plockat fram adventsljusstakar och så har jag fixat iordning det här fatet till köksbordet. Det blev rätt bra faktiskt =D.


tisdag 24 november 2009

Höst

Den här gjorde jag på vår träff i Röda stugan i september efter en skiss som Fina Fröken valt ut. Här kan man se den, nummer 23.

Jag hade lite svårt att bestämma mig för om den var färdig eller inte. Men nu har jag bestämt mig för att den är det =D.

Mönstrat papper från Basic Grey, blad från Prima, alfabet från DCWV, band och brads.

fredag 20 november 2009

Akvariet

Ännu en sådan där snabb, enkel LO bara för att få med fotona i albumen. Det är lite papper från mitt förra kit och så är det en del från lagret.

Det är en massa coola saker jag fotade på Akvariet på Sjöfartsmuseet förrförra sommaren.

Mönstrat papper från Cosmo Cricket, bladband från Panduro, alfabet från American Crafts, fiskknappar från okänt märke, lite floss och stickles.

torsdag 19 november 2009

ett riktigt lyft

Ännu en skiss från 52 Sketches. Denna gång skiss nummer 17.

Mönstrat papper från Daisy Bucket, alfabet från American Crafts och My little shoebox, blommor från Panduro och Reprint. Den lilla blomman i mitten är i metall och köpt på Papeterie i Nordstan. Lite olika band.

onsdag 18 november 2009

underbara farbror Jan

Efter en skiss av en "Amy", vet inte vart jag hittade den faktiskt.

Stor chipboard-blomma från Fancy Pants täckt med mönstrat papper från Basic Grey, thrills från Doodlebug, alfabet från My little shoebox, dew drops.

tisdag 17 november 2009

Sjöfartsmuseet

Här kommer en väldigt enkel LO. Det är bilder som inte är jätteviktiga så jag vill inte lägga en massa tid och energi på dem men ändå vill jag ha med dem i mina album. Så då blir det så här.

Mönstrat papper från K&Company, alfabet och rubon från Basic Grey.

måndag 16 november 2009

Husses knähund

Ännu en skiss från 52 Sketches. Denna gång nummer 20. Jag älskar verkligen den skiss-sidan ♥

Mönstrat papper från Basic Grey och Doodlebug, alfabet från Making Memories, bling från Anita's, vinylstickers.

söndag 15 november 2009

November-kit 1

Här kommer mina första LOs med november-kitet som Stina har plockat ihop. Allt är inte från kitet men det mesta.

Den här första är med ett cardstock från Coredinations, det är så coolt för det har en kärna av annan färg så man kan sand-pappra fram olika mönster tex. Här har jag lagt chipboard-bokstäverna under och sandpapprat fram ett ord.

Cardstock från Coredinations, alfabet från Scenic Route, mönstrat papper från K&Company som jag har gjort hål i med min BIA och sedan dragit sönder så det ser ut som det är tagit från ett anteckningsblock, chipboard-knappar.



Den här LOn är gjord efter skiss nummer 14 på 52 Sketches.

Mönstrat papper från Fancy Pants, alfabet från Scenic Route och My little shoebox, bling från Basic Grey och Anita's, band och vellum. Den söta vattenkannan är i metall och den har jag köpt på Papeterie i Nordstan.


Mönstrat papper och glitterbård från Crate paper, alfabet från Scenic Route, blommor från YouDo, journalingruta och bling.

Oktober-kit 1

Här är första omgången LOs gjorda med Lenas oktober-kit. Ett jättehärligt kit i höstiga färger. Det är inte bara grejer från kitet måste jag nog tillägga för jag har lagt till lite eget ibland. Men stommen är kitet. Här kan man se en bild på kitet.

Den här första är efter skiss nummer 3 på 52 Sketches.

Mönstrat papper från Bo Bunny, stjärndekoration från Prima, alfabet från Doodlebug och Carolees Creations, pärl-akrylfärg från Making Memories.



Mönstrat papper från Pink Paislee, alfabet från Making Memories, swirl från Prima.

Bling från Glitz, alfabet från My little Shoebox, blad gjorda mha en schablon.


Mönstrat paper och fotohörn från Bo Bunny, det genombrutna pappret är från Little Yellow Bicycle, alfabet från Pink Paislee, bling från Prima, journaling-spot och måttbands-sticker från Jenni Bowlin, blommor.

fredag 13 november 2009

brorsan & jag

En glad LO idag =D. Älskar verkligen det prickiga pappret ♥
Efter en skiss av "Amy".

Mönstrat papper från American Crafts och Bo Bunny, alfabet från My little shoebox, knappar från Bo Bunny, blomma från SEI, bling, stickles och floss. Det lilla pappret bakom fotot är egentligen en journalingruta från Creative Imaginations.

torsdag 12 november 2009

Alldeles ny

Den här gjorde jag för länge sedan, förra året nån gång tror jag. På Scrappening kanske? Men av någon anledning blev den liggande. Det är efter en skiss av Cecilia Svensson på Pysselgården.

Mönstrat papper från Polar Bear Press, alfabet från American Crafts och Carolees Creations, spets, adirondack acrylics, blomblad, knapp och floss.


onsdag 11 november 2009

Lillebror

Den här LOn är gjord med grejer från det kit som jag satte ihop i september. Så himla kul att göra såna här kit, nästa jag gör blir i januari.

Bakgrundspapper från Bo Bunny, mönstrat papper från Cosmo Cricket, alfabet från Graphic 45, siffror från Provo Craft, biljett från Tim Holtz, blommor från Bazzill och Imaginisce, brads från Bo Bunny, blingfjäril från Basic Grey, häftklamrar.

tisdag 10 november 2009

Ung

Det här pappret är så coolt....och det tog så lång tid innan jag använde det, hahaha! Stina, har du använt ditt än? Det var ju ett tag sen vi köpte dem nu, om man säger så =D.

Hur som helst så är de färgade blommorna egentligen hål i pappret och jag har satt bazzill i olika färger bakom som lyser igenom.

Papper från Making Memories, overlay från Hambly, alfabet från American Crafts, journalingruta, häftklamrar, akrylfärg och garn.

måndag 9 november 2009

Limited edition

Svårfotad LO....hur jag än gjorde fick jag med halva vardagsrummet =D.

Mönstrat papper från okänd tillverkare, overlay från Hambly, svart blomma från SEI, knappar och chipboard från Bo Bunny, gröna blommor från YouDo, band från Doodlebug, textrutan och tagen från Pink Paislee, rubon från Fancy Pants, brad och floss.

söndag 8 november 2009

På tur i Mariehamn

Ytterligare en LO gjord av skiss från 52 Sketches. Denna gång är det skiss 38 som fick vara grund till en enkel LO med bilder från Åland.

Mönstrat papper från bla Basic Grey, chipboard från Basic Grey.

lördag 7 november 2009

koncentration, min nya stad och blåsa bubblor

Blev tipsad av Fina Fröken om den här underbara skiss-sidan och här kommer tre stycken LOs jag har gjort av skisser därifrån. Den första är skiss nummer 11, den andra är skiss nummer 10 och den tredje är skiss nummer 9.

Mönstrat papper från K&Company, stickers från Scrap works, alfabet från My little shoebox, diverse band.

Mönstrat papper från Basic Grey, cs-remsa och stor brad från Bazzill, blomma från Bo Bunny, stora bokstäver från K&Company, små från Carolees Creations, journaling-ruta från Mirabyll, garn.

Mönstrat papper från Basic Grey och Bo Bunny, alfabet från Bo Bunny, garn.

onsdag 4 november 2009

På stämpeltoks-träffen

Det här är vad jag lyckades pula ihop under stämpeltoks-träffen i september. Jag gjorde faktiskt en dubbel oxå men jag är inte riktigt säker på att den är färdig än =D.

Stickers och stora bokstäver från Bo Bunny, små bokstäver från Jenni Bowlin, clearstamps från Autumn Leaves stämplade med akrylfärg.


De mönstrade pappren är från spill-lådan så de vet jag inte var de kommer ifrån. Sedan är det blommor från YouDo och Wild Orchid Crafts (minirosorna), alfabet från Doodlebug och My little shoebox, hemmagjorda bling-swirls, band, spets, bling och stickles.

Det prickiga bandet fick jag av Lena, tack så jättemycket!

Mönstrat papper från Cosmo Cricket, journalinglapp från Making Memories, blingfjäril från Basic Grey, brunröda blommor från Bazzill, grön blomma och blad från Prima, brads och bakgrundspapper från Bo Bunny, alfabet från Doodlebug och Carolees Creations. Det gröna blinget runt fotot fick jag av Fina Fröken, tack så jättemycket!

Mönstrat papper och rubons från Basic Grey, alfabet från Pink Paislee, journalingruta från Maya Road.

tisdag 3 november 2009

Snart är det dags...

Ja, idag är det bara precis en månad kvar tills vi får öppna fina paket igen =D. Det ska bli så himla kul! Så här ser mina paket ut i år och de har redan åkt iväg till sina respektive mottagare.

söndag 1 november 2009

Kerstin

Ett alldeles underbart foto på min farmor som brud. Hon var verkligen vacker!

En massa olika grejer på den här LOn. Ibland är det så kul att verkligen släppa loss och ösa på med dekorationer mm. Det svarta pappret är från Creative Imagination, blommor från Prima och YouDo. Den stora blingswirlen tror jag är Prima men jag är inte säker, har köpt den på loppis. Titeln är chipboard från en massa olika märken som jag målat med akrylfärg. De mönstrade pappren är från Memories in the making. Och så lite spets och bling för att avsluta det hela.

De mönstrade pappren förresten har ju en egen liten historia. Det är ett litet block med papper som egentligen är avsedda för ATC (Artist Trading Cards). Jag köpte det på en mässa i Stockholm *host och harkel* 2005 och har aldrig använt det =D. Stämpeltokar, kommer ni ihåg...den där mässan där det var så fruktansvärt trångt och så åt vi lunch på Hard Rock Cafe. Och så logerade vi typ mitt ute i skogen *asg* Det var en mycket trevlig helg det =D.