måndag 23 juli 2007

Veterinärbesök

Idag har vi varit till veterinären. Stackars Bella har nån form av öroninflammation. Hon har gått och ruskat och kliat ända sen förra veckan. Tyvärr fanns det ingen tid förrän idag. Nåväl, idag kom vi alltså iväg och det kan väl nämnas att främmande människor inte står så högt på Bellas lista.....och speciellt inte om de är främmande och samtidigt bär nåt som ser ut som en pyjamas med badrock över. Då försöker hon alltid gömma sig bakom husse eller matte eller under närmsta stol.

Idag var det dessutom så att det blev lite extra. Inte bara lite prat och lite kläm och känn att stå ut med. Nej, idag blev hon nersövd en stund. Hon försökte visserligen stå emot så länge som möjligt men till slut fick hon ju ge upp, stackarn. Men inte förrän hon hade kravlat långt in under våra båda stolar. Så det blev till att möblera om lite för att få fram henne.

Anledningen till att hon blev nersövd var att hon hade ganska ont i örat och var inte det minsta intresserad av att det skulle rengöras på nåt sätt. Så det enklaste (och bästa för henne) var att söva henne. Och så togs det ett prov oxå som vi nu väntar på svar på. Hoppas att det inte är något allvarligare utan att det räcker med de örondroppar vi redan har fått.

Nu är vi hemma igen och Bella har nog inte riktigt förlåtit oss för den märkliga utflykten idag. Hon fick dessutom smärtstillande innan vi åkte hem så hon är rätt trött. Går fräsande omkring med svansen mellan benen, hänger med huvudet och blänger på oss. Ja, fräser.....hon fräser nämligen så fort det är nåt som hon inte gillar. Riktigt gulligt faktiskt :D.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nämen stackars! :-( Krya på sig!

Kan tänka mig att det inte blev billigt heller *ryser*